SPŠ elektrotechnická Košice - faktúry
Číslo v CRZ | Predmet | Podrobnosti | Hodnota faktúry | Doručenie faktúry |
---|---|---|---|---|
38 | Letenky | podrobnejšie informácie | 1 076,63 € | 23.02.2024 |
39 | školenie - Správa registratúry | podrobnejšie informácie | 89,10 € | 23.02.2024 |
37 | recertifikačný audit ISO 9001 | podrobnejšie informácie | 576,00 € | 22.02.2024 |
98 | chlieb | podrobnejšie informácie | 1 449,93 € | 22.02.2024 |
99 | mäso | podrobnejšie informácie | 361,15 € | 22.02.2024 |
100 | zemiaky | podrobnejšie informácie | 156,20 € | 22.02.2024 |
101 | zelenina | podrobnejšie informácie | 1 227,60 € | 22.02.2024 |
104 | mlieko | podrobnejšie informácie | 226,59 € | 22.02.2024 |
103 | potraviny | podrobnejšie informácie | 664,62 € | 22.02.2024 |
102 | mäso | podrobnejšie informácie | 25,24 € | 22.02.2024 |
36 | elektrická energia 2024/01 | podrobnejšie informácie | 5 507,92 € | 21.02.2024 |
ID2008 | členský poplatok 2024 | podrobnejšie informácie | 500,00 € | 21.02.2024 |
35 | nájom + separovaný zber | podrobnejšie informácie | 71,52 € | 20.02.2024 |
97 | mäso | podrobnejšie informácie | 565,26 € | 20.02.2024 |
33 | prístup Kahoot | podrobnejšie informácie | 1 680,00 € | 19.02.2024 |
34 | čistiaci prostriedok do konvektomatu | podrobnejšie informácie | 192,00 € | 19.02.2024 |
92 | mlieko | podrobnejšie informácie | 316,08 € | 19.02.2024 |
93 | potraviny | podrobnejšie informácie | 510,75 € | 19.02.2024 |
94 | hydina | podrobnejšie informácie | 600,71 € | 19.02.2024 |
95 | mäso | podrobnejšie informácie | 532,54 € | 19.02.2024 |
96 | mäso | podrobnejšie informácie | 120,01 € | 19.02.2024 |
32 | počítačové siete SANET 01-03/2024 | podrobnejšie informácie | 149,37 € | 15.02.2024 |
87 | mäso | podrobnejšie informácie | 62,93 € | 15.02.2024 |
88 | zemiaky | podrobnejšie informácie | 937,20 € | 15.02.2024 |
89 | mäso | podrobnejšie informácie | 11,95 € | 15.02.2024 |
Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:
- vo formáte ODS (Open Document)
- vo formáte PDF
- vo formáte XLSX (MS Office)
Autor/zdroj:
Archív KSK
Zverejnil:
Ing. Peter Kupčík
Vytvorené:
21.07.2018 19:59
Upravené:
25.11.2019 16:46