SOŠ technická Michalovce - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
607/2024 Potraviny - mäso podrobnejšie informácie 194,77 € 15.11.2024
606/2024 Materiál - náradie a prístroje podrobnejšie informácie 459,80 € 14.11.2024
602/2024 Potraviny - mäso podrobnejšie informácie 860,11 € 13.11.2024
603/2024 Potraviny - zelenina podrobnejšie informácie 561,23 € 13.11.2024
604/2024 Potraviny - rôzne podrobnejšie informácie 190,32 € 13.11.2024
605/2024 Potraviny - zelenina podrobnejšie informácie 508,00 € 13.11.2024
597/2024 Materiál - oceľ podrobnejšie informácie 195,58 € 13.11.2024
598/2024 Materiál - cvičné práce podrobnejšie informácie 1 370,70 € 13.11.2024
599/2024 Materiál - cvičné práce podrobnejšie informácie 101,45 € 13.11.2024
600/2024 Materiál - cvičné práce podrobnejšie informácie 39,24 € 13.11.2024
601/2024 Materiál - cvičné práce podrobnejšie informácie 624,36 € 13.11.2024
596/2024 Potraviny - mäso podrobnejšie informácie 402,28 € 12.11.2024
593/2024 PHM podrobnejšie informácie 161,10 € 12.11.2024
594/2024 PHM podrobnejšie informácie 225,40 € 12.11.2024
595/2024 Potraviny - zelenina podrobnejšie informácie 146,63 € 12.11.2024
582/2024 Vodárenský materiál podrobnejšie informácie 84,36 € 08.11.2024
583/2024 Služby podrobnejšie informácie 198,00 € 08.11.2024
584/2024 Materiál drev. elektro podrobnejšie informácie 31,79 € 08.11.2024
585/2024 Potraviny - mäso podrobnejšie informácie 337,73 € 08.11.2024
586/2024 Telefón podrobnejšie informácie 53,48 € 08.11.2024
587/2024 Telefón podrobnejšie informácie 38,68 € 08.11.2024
588/2024 Potraviny - rôzne podrobnejšie informácie 608,58 € 08.11.2024
589/2024 Potraviny - rôzne podrobnejšie informácie 1 412,15 € 08.11.2024
590/2024 Potraviny - rôzne podrobnejšie informácie 260,81 € 08.11.2024
591/2024 Materiál podrobnejšie informácie 95,90 € 08.11.2024
Nájdených 3 499 záznamov, zobrazujem 51 až 75.[<<] 1,2,3,4,5,6,7,8 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 22.07.2019 08:25
Upravené: 19.11.2019 17:06