SOŠ Pribeník - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
Faktúra č. 50/2020 Tlačivá (písomná forma int. časti MS, protokol o administrácii testov , protokol o ZS) podrobnejšie informácie 41,90 € 18.02.2020
Faktúra č. 51/2020 Zemný plyn za obdobie od 01.02.2020 do 29.02.2020 podrobnejšie informácie 85,00 € 10.02.2020
Faktúra č. 54/2020 Personálne riadenie febr. 20 podrobnejšie informácie 42,95 € 18.02.2020
Faktúra č. 47/2020 Pracovná stáž 19 študentov a 2 pedagógov v zahraničí (Rakúsko, Viedeň) cieľová skupina: kuchár, čašník, cukrár. Názov projektu. Pokrok v gastronómii vďaka programu Erasmus+ Cestovné a pobytové náklady. podrobnejšie informácie 33 411,40 € 10.02.2020
Faktúra č. 48//2020 Pracovná stáž v zahraničí (Rakúsko, Viedeň) pre 19 študentov a 2 pedagógov, cieľová skupina: kuchár. čašník, cukrár. Názov projektu: Pokrok v gastronómii vďaka programu Erasmus+ Organizačné náklady. podrobnejšie informácie 5 510,00 € 10.02.2020
Faktúra č.49/2020 Veniec zo slamy, veniec z vŕbového prútia, ratanový veniec podrobnejšie informácie 39,87 € 10.02.2020
Faktúra č. 52/2020 Tonery do tlačiarní pre SOŠ-SZKI Pribeník podrobnejšie informácie 1 348,80 € 10.02.2020
Faktúra č. 66/2020 Mraz. hyd. kuracie krídla podrobnejšie informácie 16,32 € 14.02.2020
Faktúra č. 67/2020 Bravčové plece, bravčové karé podrobnejšie informácie 62,19 € 14.02.2020
Faktúra č. 68/2020 Bravčové plece, bravčové karé podrobnejšie informácie 59,79 € 14.02.2020
Faktúra č. 53/2020 Jedálne kupóny podrobnejšie informácie 800,00 € 10.02.2020
Faktúra č. 55/2020 Energetické služby za obdobie od 01.02.2020 do 29.02.2020 podrobnejšie informácie 3 580,06 € 10.02.2020
Faktúra č. 56/2020 Údené delené mäso, br. karé, br. plece podrobnejšie informácie 88,87 € 10.02.2020
Faktúra č. 57/2020 Cvikla, citróny, jablká, karfiol, mandarínky, mrkva, zemiaky podrobnejšie informácie 177,09 € 10.02.2020
Faktúra č. 58/2020 Kapusta biela hlávková, zemiaky I-IV podrobnejšie informácie 13,49 € 10.02.2020
Faktúra č. 59/2020 Káva Nescafé, vegeta, vajcia, soľ, cukor kryštálový, ml. smotana do kávy, syr Eidam, maslo čerstvé, olej slnečnicový podrobnejšie informácie 39,36 € 10.02.2020
Faktúra č. 60/2020 Kakao, vajcia čerstvé, voda Rajec, horčica, kečup, smotana, tatárska omáčka, mlieko, tvaroh, strúhanka, maslo čerstvé, olej slnečnicový podrobnejšie informácie 214,44 € 10.02.2020
Faktúra č. 61/2020 Stavebné práce na stavbe: "Stredná odborná škola - Szakkozépiskola, J. Majlátha 2, Pribeník" Názov projektu: Modernizácia materiálnych podmienok pre zvýšenie kvality odborného vzdelávania a prípravy v poľnohospodárskych odboroch na Strednej odbornej škole - Szakkozépiskola, J. Majlátha 2, Pribeník. podrobnejšie informácie 19 626,49 € 10.02.2020
Faktúra č. 62/2020 Využívanie služieb ASVV Premium pre Autoškolu v SOŠ Pribeník podrobnejšie informácie 28,80 € 11.02.2020
Faktúra č. 63/2020 Stavebný dozor pre projekt: "Modernizácia materiálnych podmienok pre zvýšenie kvality odborného vzdelávania a prípravy v poľnohospodárskych odboroch na Strednej odbornej škole - Szakkozépiskola, J. Majlátha 2, Pribeník" podrobnejšie informácie 552,00 € 12.02.2020
Faktúra č. 64/2020 Leták - propagácia učebných a študijných odborov - obojstranná farebná tlač, formát A5 1000 ks podrobnejšie informácie 116,40 € 13.02.2020
Faktúra č. 65/2020 Vysávač Sencor SVC 8YL (ako náhrada za nefunkčný vysávač) na zabezpečenie upratovania v kanceláriách školy. podrobnejšie informácie 99,00 € 13.02.2020
Faktúra č. ZDF 3/2020 Dvojmesačník 6 čísel DIDAKTIKA Ročník 2020, číslo 1 - 6 (dvojmesačník) podrobnejšie informácie 46,40 € 12.02.2020
Faktúra č. 33/2020 Zmluva o spolupráci Maďarsko, Jáger (pracovná stáž 20 žiakov + 2 pedagógovia) cestovné a pobytové náklady podrobnejšie informácie 32 110,80 € 31.01.2020
Faktúra č. 34/2020 Zmluva o spolupráci Maďarsko, Jáger (pracovná stáž 20 žiakov + 2 pedagógovia) organizačné náklady v rámci projektu podrobnejšie informácie 5 800,00 € 31.01.2020
Nájdených 3 529 záznamov, zobrazujem 3 276 až 3 300.[<<] 128,129,130,131,132,133,134,135 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2018 17:10
Upravené: 07.11.2019 10:29