SPŠ elektrotechnická Košice - faktúry
Číslo v CRZ | Predmet | Podrobnosti | Hodnota faktúry | Doručenie faktúry |
---|---|---|---|---|
192 | potraviny | podrobnejšie informácie | 384,85 € | 02.05.2023 |
325 | mlieko a mliečne výrobky | podrobnejšie informácie | 384,37 € | 04.09.2024 |
73 | základný kurz elektrotechnikov | podrobnejšie informácie | 384,00 € | 16.03.2020 |
286 | hydina | podrobnejšie informácie | 383,36 € | 17.06.2024 |
219 | kancel.potreby | podrobnejšie informácie | 382,55 € | 06.10.2020 |
61 | mlieko | podrobnejšie informácie | 382,49 € | 28.02.2022 |
19 | senzor teploty a vlhkosti, senzor tepu a obsahu kyslíka v krvi | podrobnejšie informácie | 382,40 € | 08.02.2022 |
365 | pranie | podrobnejšie informácie | 380,58 € | 14.11.2023 |
375 | Mlieko a mliečne výrobky | podrobnejšie informácie | 379,57 € | 08.11.2022 |
189 | potraviny | podrobnejšie informácie | 378,52 € | 11.11.2021 |
444 | čistiace potreby | podrobnejšie informácie | 378,46 € | 19.12.2019 |
370 | Mäso a mäsové výrobky | podrobnejšie informácie | 377,86 € | 07.11.2022 |
157 | mlieko | podrobnejšie informácie | 377,80 € | 12.04.2023 |
325 | mäso | podrobnejšie informácie | 376,67 € | 05.10.2022 |
316 | potraviny | podrobnejšie informácie | 376,08 € | 23.08.2024 |
284 | mäso | podrobnejšie informácie | 375,18 € | 14.06.2024 |
317 | hlbokomrazené potraviny | podrobnejšie informácie | 374,54 € | 26.08.2024 |
222 | mäso | podrobnejšie informácie | 374,15 € | 10.05.2024 |
120 | chlieb | podrobnejšie informácie | 374,10 € | 22.09.2021 |
93 | hydina | podrobnejšie informácie | 371,43 € | 21.03.2022 |
80 | potraviny | podrobnejšie informácie | 371,24 € | 12.02.2024 |
99 | zelenina | podrobnejšie informácie | 371,02 € | 10.09.2020 |
99 | zelenina | podrobnejšie informácie | 371,02 € | 10.09.2020 |
177 | potraviny | podrobnejšie informácie | 370,95 € | 16.05.2022 |
351 | hydina | podrobnejšie informácie | 370,76 € | 18.11.2019 |
Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:
- vo formáte ODS (Open Document)
- vo formáte PDF
- vo formáte XLSX (MS Office)
Autor/zdroj:
Archív KSK
Zverejnil:
Ing. Peter Kupčík
Vytvorené:
21.07.2018 19:59
Upravené:
25.11.2019 16:46