SOŠ technická Michalovce - objednávky

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota objednávky Vyhotovenie objednávky
5/196/2022 mäso - bravčové, hovädzie, kuracie podrobnejšie informácie 1 036,69 € 05.12.2022
5/196/2019 mliečne výrobky podrobnejšie informácie 340,00 € 18.11.2019
5/195/2024 mäso - bravčové, kuracie podrobnejšie informácie 740,01 € 04.11.2024
5/195/2023 zelenina, ovocie podrobnejšie informácie 631,21 € 14.11.2023
5/195/2022 zelenina, ovocie podrobnejšie informácie 677,85 € 05.12.2022
5/195/2019 zelenina podrobnejšie informácie 34,00 € 11.11.2019
5/194/2024 zelenina, ovocie podrobnejšie informácie 707,56 € 04.11.2024
5/194/2023 rôzne potraviny, vajcia podrobnejšie informácie 2 060,12 € 14.11.2023
5/194/2022 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 595,85 € 02.12.2022
5/194/2019 chlieb, vianočka podrobnejšie informácie 70,00 € 11.11.2019
5/193/2024 mäso - kuracie, bravčové podrobnejšie informácie 266,44 € 28.10.2024
5/193/2023 mliečne potraviny podrobnejšie informácie 481,14 € 06.11.2023
5/193/2022 mliečne výrobky podrobnejšie informácie 348,21 € 02.12.2022
5/193/2019 mäso, mrazená zelenina podrobnejšie informácie 450,00 € 11.11.2019
5/192/2024 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 839,88 € 25.10.2024
5/192/2023 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 559,56 € 06.11.2023
5/192/2022 chlieb podrobnejšie informácie 52,71 € 28.11.2022
5/192/2019 zelenina podrobnejšie informácie 162,00 € 11.11.2019
5/191/2024 mliečne potraviny podrobnejšie informácie 354,79 € 25.10.2024
5/191/2023 chlieb podrobnejšie informácie 59,90 € 06.11.2023
5/191/2022 mäso podrobnejšie informácie 714,45 € 28.11.2022
5/191/2019 olej, múka, rôzne potraviny podrobnejšie informácie 410,00 € 11.11.2019
5/190/2024 chlieb podrobnejšie informácie 115,50 € 21.10.2024
5/190/2023 mäso bravčové, hovädzie, kuracie podrobnejšie informácie 1 490,79 € 06.11.2023
5/190/2022 zelenina podrobnejšie informácie 290,13 € 28.11.2022
Nájdených 2 411 záznamov, zobrazujem 326 až 350.[<<] 10,11,12,13,14,15,16,17 [>>]

 

Archív objednávok z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 22.07.2019 08:25
Upravené: 19.11.2019 17:05