SOŠ technická Michalovce - objednávky

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota objednávky Vyhotovenie objednávky
5/046/2020 chlieb podrobnejšie informácie 20,00 € 09.03.2020
5/045/2024 mäso - bravčové, hovädzie, kuracie podrobnejšie informácie 874,81 € 19.02.2024
5/045/2023 chlieb podrobnejšie informácie 21,56 € 27.02.2023
5/045/2022 chlieb, vianočka podrobnejšie informácie 150,00 € 14.03.2022
5/045/2021 chlieb podrobnejšie informácie 60,00 € 31.05.2021
5/045/2020 mäso podrobnejšie informácie 510,00 € 09.03.2020
5/044/2024 zelenina podrobnejšie informácie 536,65 € 19.02.2024
5/044/2023 ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 439,40 € 27.02.2023
5/044/2022 mäso - bravčové, hovädzie, kuracie podrobnejšie informácie 900,00 € 14.03.2022
5/044/2021 mäso - bravčové, hovädzie, kuracie podrobnejšie informácie 460,00 € 04.06.2021
5/044/2020 zelenina podrobnejšie informácie 250,00 € 09.03.2020
5/043/2024 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 933,31 € 16.02.2024
5/043/2023 mäso podrobnejšie informácie 755,89 € 27.02.2023
5/043/2022 zelenina, ovocie podrobnejšie informácie 400,00 € 11.03.2022
5/043/2021 zelenina, ovocie podrobnejšie informácie 420,00 € 27.05.2021
5/043/2020 mliečne výrobky podrobnejšie informácie 138,00 € 09.03.2020
5/042/2024 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 252,49 € 16.02.2024
5/042/2023 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 1 027,12 € 24.02.2023
5/042/2022 rôzne potraviny, olej, múka podrobnejšie informácie 340,00 € 11.03.2022
5/042/2021 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 120,00 € 27.05.2021
5/042/2020 mäso podrobnejšie informácie 520,00 € 24.02.2020
5/041/2024 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 487,51 € 12.02.2024
5/041/2023 mliečne potraviny podrobnejšie informácie 430,10 € 24.02.2023
5/041/2022 vajcia, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 190,00 € 11.03.2022
5/041/2021 mliečne výrobky, droždie podrobnejšie informácie 270,00 € 27.05.2021
Nájdených 2 047 záznamov, zobrazujem 851 až 875.[<<] 31,32,33,34,35,36,37,38 [>>]

 

Archív objednávok z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 22.07.2019 08:25
Upravené: 19.11.2019 17:05