SOŠ technická Michalovce - objednávky

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota objednávky Vyhotovenie objednávky
5/043/2022 zelenina, ovocie podrobnejšie informácie 400,00 € 11.03.2022
5/043/2021 zelenina, ovocie podrobnejšie informácie 420,00 € 27.05.2021
5/043/2020 mliečne výrobky podrobnejšie informácie 138,00 € 09.03.2020
5/042/2024 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 252,49 € 16.02.2024
5/042/2023 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 1 027,12 € 24.02.2023
5/042/2022 rôzne potraviny, olej, múka podrobnejšie informácie 340,00 € 11.03.2022
5/042/2021 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 120,00 € 27.05.2021
5/042/2020 mäso podrobnejšie informácie 520,00 € 24.02.2020
5/041/2024 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 487,51 € 12.02.2024
5/041/2023 mliečne potraviny podrobnejšie informácie 430,10 € 24.02.2023
5/041/2022 vajcia, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 190,00 € 11.03.2022
5/041/2021 mliečne výrobky, droždie podrobnejšie informácie 270,00 € 27.05.2021
5/041/2020 zelenina, ovocie podrobnejšie informácie 180,00 € 21.02.2020
5/040/2024 vajíčka podrobnejšie informácie 173,88 € 12.02.2024
5/040/2023 cestoviny podrobnejšie informácie 108,90 € 22.02.2023
5/040/2022 cestoviny, krutóny podrobnejšie informácie 170,00 € 08.03.2022
5/040/2021 vajíčka, olej, múka podrobnejšie informácie 40,00 € 20.05.2021
5/040/2020 rôzne potraviny, olej podrobnejšie informácie 120,00 € 20.02.2020
5/039/2024 chlieb podrobnejšie informácie 74,25 € 12.02.2024
5/039/2023 chlieb podrobnejšie informácie 26,36 € 20.02.2023
5/039/2022 chlieb podrobnejšie informácie 45,00 € 07.03.2022
5/039/2021 chlieb podrobnejšie informácie 60,00 € 20.05.2021
5/039/2020 mliečne výrobky podrobnejšie informácie 190,00 € 20.02.2020
5/038/2024 mäso - bravčové, hovädzie, kuracie podrobnejšie informácie 678,07 € 12.02.2024
5/038/2023 mäso-bravčové,hovädzie, kuracie, ryby podrobnejšie informácie 1 073,23 € 20.02.2023
Nájdených 2 021 záznamov, zobrazujem 851 až 875.[<<] 31,32,33,34,35,36,37,38 [>>]

 

Archív objednávok z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 22.07.2019 08:25
Upravené: 19.11.2019 17:05