SOŠ technická Michalovce - objednávky

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota objednávky Vyhotovenie objednávky
5/053/2023 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 625,90 € 17.03.2023
5/053/2022 rôzne potraviny, múka, olej podrobnejšie informácie 670,00 € 25.03.2022
5/053/2021 mliečne výrobky podrobnejšie informácie 200,00 € 10.06.2021
5/053/2020 zelenina, ovocie podrobnejšie informácie 335,00 € 09.09.2020
5/052/2024 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 367,39 € 05.03.2024
5/052/2023 mliečne potraviny podrobnejšie informácie 411,99 € 17.03.2023
5/052/2022 vajcia, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 240,00 € 25.03.2022
5/052/2021 vajcia, olej, múka podrobnejšie informácie 50,00 € 04.06.2021
5/052/2020 olej, rôzne potraviny podrobnejšie informácie 52,00 € 03.09.2020
5/051/2024 chlieb podrobnejšie informácie 69,30 € 04.03.2024
5/051/2023 ovocie podrobnejšie informácie 151,01 € 16.03.2023
5/051/2022 vajcia, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 310,00 € 18.03.2022
5/051/2021 chlieb podrobnejšie informácie 35,00 € 03.06.2021
5/051/2020 mliečne výrobky podrobnejšie informácie 70,00 € 03.09.2020
5/050/2024 mäso podrobnejšie informácie 1 089,04 € 04.03.2024
5/050/2023 chlieb podrobnejšie informácie 26,36 € 13.03.2023
5/050/2022 chlieb, sendvič podrobnejšie informácie 105,00 € 18.03.2022
5/050/2021 mäso - bravčové, hovädzie, kuracie podrobnejšie informácie 370,00 € 04.06.2021
5/050/2020 cestoviny podrobnejšie informácie 120,00 € 02.09.2020
5/049/2024 zelenina podrobnejšie informácie 499,76 € 04.03.2024
5/049/2023 mäso - bravčové, hovädzie, kuracie podrobnejšie informácie 1 096,90 € 13.03.2023
5/049/2022 mäso - bravčové, hovädzie, kuracie podrobnejšie informácie 320,00 € 18.03.2022
5/049/2021 zelenina, ovocie podrobnejšie informácie 250,00 € 04.06.2021
5/049/2020 zelenina podrobnejšie informácie 106,00 € 02.09.2020
5/048/2024 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 507,27 € 04.03.2024
Nájdených 2 021 záznamov, zobrazujem 801 až 825.[<<] 29,30,31,32,33,34,35,36 [>>]

 

Archív objednávok z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 22.07.2019 08:25
Upravené: 19.11.2019 17:05