SOŠ technická Michalovce - objednávky

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota objednávky Vyhotovenie objednávky
5/174/2023 chlieb, vianočka podrobnejšie informácie 150,48 € 16.10.2023
5/174/2022 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 534,53 € 04.11.2022
5/174/2019 múka, olej, rôzne potravinové výrobky podrobnejšie informácie 385,00 € 24.10.2019
5/173/2023 mäso podrobnejšie informácie 1 092,71 € 16.10.2023
5/173/2022 mliečne potraviny podrobnejšie informácie 299,56 € 04.11.2022
5/173/2019 mliečne výrobky podrobnejšie informácie 135,00 € 24.10.2019
5/172/2023 zelenina podrobnejšie informácie 412,03 € 16.10.2023
5/172/2022 chlieb podrobnejšie informácie 26,36 € 02.11.2022
5/172/2019 chlieb podrobnejšie informácie 35,00 € 18.10.2019
5/171/2023 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 459,43 € 13.10.2023
5/171/2022 mäso - bravčové, hovädzie, kuracie podrobnejšie informácie 506,35 € 02.11.2022
5/171/2019 mäso podrobnejšie informácie 520,00 € 18.10.2019
5/170/2023 mliečne potraviny podrobnejšie informácie 636,13 € 13.10.2023
5/170/2022 zelenina podrobnejšie informácie 106,39 € 02.11.2022
5/170/2019 zelenina, ovocie podrobnejšie informácie 372,00 € 18.10.2019
5/169/2023 chlieb podrobnejšie informácie 51,51 € 09.10.2023
5/169/2022 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 239,16 € 25.10.2022
5/169/2019 olej, múka, rôzne potravinové výrobky podrobnejšie informácie 255,00 € 17.10.2019
5/168/2023 mäso podrobnejšie informácie 1 294,03 € 09.10.2023
5/168/2022 mliečne výrobky podrobnejšie informácie 40,76 € 25.10.2022
5/168/2019 mliečne výrobky, vajíčka podrobnejšie informácie 570,00 € 17.10.2019
5/167/2023 zelenina, ovocie podrobnejšie informácie 518,76 € 09.10.2023
5/167/2022 chlieb podrobnejšie informácie 27,22 € 24.10.2022
5/166/2023 rôzne potraviny podrobnejšie informácie 667,58 € 06.10.2023
5/166/2022 mäso - bravčové, hovädzie, kuracie podrobnejšie informácie 879,91 € 24.10.2022
Nájdených 2 012 záznamov, zobrazujem 301 až 325.[<<] 9,10,11,12,13,14,15,16 [>>]

 

Archív objednávok z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 22.07.2019 08:25
Upravené: 19.11.2019 17:05