SOŠ obchodu a služieb Sobrance - objednávky

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota objednávky Vyhotovenie objednávky
81/2020/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 48,48 € 13.10.2020
80/2021/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 27,41 € 11.05.2021
80/2020/šJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 185,70 € 09.10.2020
8/2021/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 26,30 € 18.01.2021
8/2021/P potraviny pre podnikateľskú činnosť podrobnejšie informácie 18,91 € 07.04.2021
8/2021 reklama podrobnejšie informácie 144,00 € 03.02.2021
8/2020/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 53,64 € 04.02.2020
8/2020 tlačivá podrobnejšie informácie 26,30 € 30.01.2020
79/2021/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 40,26 € 11.05.2021
79/2020/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 160,03 € 12.10.2020
78/2021/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 46,41 € 10.05.2021
78/2020/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 145,03 € 09.10.2020
77/2021/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 99,07 € 10.05.2021
77/2020/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 15,60 € 08.10.2020
76/2021/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 57,69 € 06.05.2021
76/2020/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 14,89 € 07.10.2020
75/2021/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 37,13 € 06.05.2021
75/2020/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 46,10 € 06.10.2020
74/2021/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 46,39 € 05.05.2021
74/2020/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 217,05 € 05.10.2020
73/2020/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 121,56 € 05.10.2020
73/2019 nastavenie meradla a vlhkomeru s teplomerom podrobnejšie informácie 34,20 € 10.12.2019
72/2021/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 29,50 € 03.05.2021
72/2020/ŠJ potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 58,91 € 02.10.2020
72/2019 overovanie váh a závaží v ŠJ podrobnejšie informácie 49,44 € 13.12.2019
Nájdených 383 záznamov, zobrazujem 26 až 50.[<<] 1,2,3,4,5,6,7,8 [>>]
 

 

Archív objednávok z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 25.07.2018 10:23
Upravené: 20.11.2019 14:21