SOŠ obchodu a služieb Rožňava - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
2023-VO-5 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 48,25 € 06.02.2023
2023-VO-6 Potraviny ŠJ+cuk podrobnejšie informácie 48,60 € 24.11.2023
2021-VO-7 materiál pre POV cukrár podrobnejšie informácie 48,88 € 05.10.2021
2021-VO-7 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 48,98 € 02.06.2022
2021-VO-5 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 49,05 € 16.05.2022
VO-1/2019 Potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 49,08 € 24.01.2020
2021-VO-11 materiál pre POV cukrár podrobnejšie informácie 49,10 € 05.10.2021
10710/V Klasifikačný hárok podrobnejšie informácie 49,20 € 26.08.2022
2021-VO-11 materiál pre POV cukrár podrobnejšie informácie 49,28 € 16.11.2021
2021-VO-11 materiál pre POV cukrár podrobnejšie informácie 49,28 € 27.09.2021
2023-VO-5 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 49,42 € 21.12.2023
0322 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 49,47 € 12.06.2024
20241015 Cukrárske výrobky zhotovené v rámci OV k obedu podrobnejšie informácie 49,51 € 07.05.2024
2023-VO-5 Potraviny ŠJ-cuk podrobnejšie informácie 49,92 € 14.11.2023
VO-6/2019 Potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 50,15 € 22.11.2019
2023-VO-5 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 50,22 € 31.01.2024
2023-VO-6 Potraviny ŠJ+cuk podrobnejšie informácie 50,40 € 23.01.2024
2023-VO-6 Potraviny ŠJ+cuk podrobnejšie informácie 50,40 € 29.11.2023
2023-VO-10 podrobnejšie informácie 50,44 € 15.01.2024
2021-VO-10 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 50,64 € 18.03.2022
2023-VO-7,2023-VO-9 Potraviny ŠJ/cuk podrobnejšie informácie 50,71 € 17.05.2023
2021-VO-5 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 50,76 € 07.06.2022
2021-VO-7 materiál pre POV cukrár podrobnejšie informácie 50,77 € 24.09.2021
2021-VO-11 Potraviny ŠJ-cukrár podrobnejšie informácie 50,87 € 27.04.2022
2023-VO-5 Potraviny OV cukrár podrobnejšie informácie 50,88 € 23.03.2023
Nájdených 1 626 záznamov, zobrazujem 601 až 625.[<<] 21,22,23,24,25,26,27,28 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 22.07.2018 12:32
Upravené: 19.11.2019 15:16