SOŠ obchodu a služieb Rožňava - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
VO-6/2019 Potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 9,90 € 02.12.2020
VO-2/2019 Materiál pre POV cukrár podrobnejšie informácie 9,61 € 25.09.2020
VO-2/2019 Potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 9,61 € 16.03.2020
VO-2/2019 Materiál pre POV cukrá podrobnejšie informácie 9,61 € 24.02.2020
2023-VO-4 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 9,57 € 12.04.2023
2021-VO-11 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 9,28 € 13.05.2022
2023-VO-4 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 9,02 € 07.05.2024
05/2020 Študentský časopis-Hľadaj školu podrobnejšie informácie 9,00 € 30.06.2022
2021119 zhotovenie nápisu na dodatkovú dopravnú značku podrobnejšie informácie 9,00 € 15.06.2021
2021-VO-6 materiál pre POV cukrár podrobnejšie informácie 9,00 € 31.05.2021
2021-VO-6 materiál pre POV cukrár podrobnejšie informácie 9,00 € 25.05.2021
2023-VO-10 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 8,74 € 23.11.2023
0322 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 8,34 € 29.05.2024
2023-VO-10 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 8,26 € 04.12.2023
2023-VO-4 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 8,25 € 15.01.2024
2021-VO-11 materiál pre POV cukrár podrobnejšie informácie 8,08 € 22.10.2021
2021-VO-11 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 7,56 € 24.06.2022
2021-VO-6 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 7,50 € 13.01.2022
2021-VO-6 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 7,50 € 18.01.2022
2021-VO-6 Potraviny ŠJ podrobnejšie informácie 7,50 € 03.02.2022
2021-VO-6 materiál pre POV cukrár podrobnejšie informácie 7,20 € 10.09.2021
VO-2/2019 Potraviny pre ŠJ podrobnejšie informácie 6,72 € 09.01.2020
L/1/2007 Prenájom rohoží podrobnejšie informácie 6,50 € 24.08.2020
VO-2/2019 Materiál pre POV cukrár podrobnejšie informácie 6,41 € 09.10.2020
VO-2/2019 Materiál pre POV cukrár podrobnejšie informácie 6,41 € 09.10.2020
Nájdených 1 637 záznamov, zobrazujem 1 576 až 1 600.[<<] 59,60,61,62,63,64,65,66 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 22.07.2018 12:32
Upravené: 19.11.2019 15:16