Kuchár/ka
Školský internát, Považská 7, 040 11 Košice, informuje o voľnom pracovnom mieste na pracovnú pozíciu kuchár/ka v školskej jedálni na dobu určitú s nástupom od 26.8.2025.
Voľné pracovné miesto v školskej jedálni s celodennou prevádzkou:
- Dvojzmenná prevádzka (striedanie zmien po týždni)
- Pracovný čas:
- ranná zmena od (pondelok, piatok) 5:15 hod. do 15:00 hod.
(utorok až štvrtok) 5:15 hod. do 15:15 hod. - poobedňajšia zmena (pondelok až štvrtok) 13:00 hod. – 19.30 hod.
- ranná zmena od (pondelok, piatok) 5:15 hod. do 15:00 hod.
Kvalifikačné, osobnostné predpoklady a ďalšie požiadavky:
- Stredné odborné vzdelanie v odbore kuchár/-ka / výučný list
- Minimálna prax min 5 rokov v oblasti školského stravovania na pozícií zmenová kuchárka alebo hlavná kuchárka
- Bezúhonnosť
- Osobnostné a morálne predpoklady
- Zdravotná spôsobilosť na výkon predmetného druhu práce
- Zodpovednosť, spoľahlivosť
- Schopnosť pracovať v kolektíve aj samostatne
- Schopnosť organizovať a komunikovať (jednanie s ľuďmi)
- Schopnosť aktívne reagovať a riešiť problémy
Požadované doklady:
- Písomná žiadosť o prijatie do pracovného pomeru
- Profesijný životopis
- Kópie dokladov o dosiahnutom vzdelaní – výučný list
- Čestné vyhlásenie o zdravotnej spôsobilosti
- Písomný súhlas uchádzača so spracovaním osobných údajov pre potreby výberového konania podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov
Náplň práce:
- výroba a výdaj bežných druhov teplých jedál alebo zložitých jedál studenej kuchyne
- výroba polotovarov z predspracovaných surovín na prípravu hlavných jedál
- zabezpečuje technologické postupy výroby jedál podľa HACCP – správnej výrobnej praxe
- zodpovedá za dodržiavanie materiálno- spotrebných noriem a receptúr platných pre školské stravovanie a všeobecne platných predpisov pri výrobe jedál a nápojov
- obsluhuje skupinu veľkokapacitných kuchynských strojov
- dodržiava predpisy o ochrane zdravia pri práci, požiarnej ochrany a hygienické predpisy v súlade s HACCP na úseku stravovacej prevádzky
- úprava jatočného mäsa, hydiny, rýb na kuchynské spracovanie
- výroba a výdaj bežných druhov múčnikov a cukrárskych výrobkov
- obsluha veľkokapacitných chladiacich a mraziacich zariadení.
Platové podmienky
v zmysle ustanovení zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov od 851, - eur brutto + príplatok za zmennosť.
Uchádzači o túto pracovnú pozíciu nám zašlite svoju žiadosť a ostatné požadované doklady e-mailom na adresu: sipovke@sipovke.sk najneskôr do 24.06.2025 do 10.00 hod.
Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov, ktorí spĺňajú požadované kvalifikačné a ostatné požiadavky.
Osobné údaje uchádzačov o pracovnú pozíciu budú spracúvané v súlade s čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES. V rámci predzmluvných vzťahov dochádza výlučne k vyhodnoteniu, či uchádzači o zamestnanie na základe získaných životopisov a poskytnutých údajov spĺňajú požiadavky organizácie na obsadzovanú pracovnú pozíciu. V prípade, ak by uchádzač neuspel pri získaní pracovného miesta uvedeného v tomto oznámení, avšak má záujem, aby ho organizácia v budúcnosti oslovila s pracovnou ponukou, účelom spracúvania osobných údajov takého uchádzača je evidencia vhodných potenciálnych uchádzačov o zamestnanie. Právnym základom pre toto spracúvanie je slobodný a jednoznačne udelený súhlas uchádzača so spracúvaním osobných údajov podľa článku 6 ods. 1 písm. a) GDPR. V prípade náhodne získaných a nepožadovaných osobných údajov, organizácia zabezpečuje ich bezodkladnú likvidáciu.
Telefonický kontakt: 055/644 14 05
Autor/zdroj:
Školský internát, Považská 7, Košice
Zverejnil:
Ing. Peter Kupčík
Vytvorené:
11.06.2025 16:23
Upravené:
11.06.2025 16:33