ONDAVA Rakovec nad Ondavou - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
168/2024 mobilný telefón podrobnejšie informácie 289,90 € 12.04.2024
905/2019 Zákusky podrobnejšie informácie 289,92 € 02.01.2020
583/2023 skartovačky podrobnejšie informácie 290,00 € 21.11.2023
180/2020 bavlnené látky, gumičky, nite, keprovky podrobnejšie informácie 290,50 € 25.03.2020
144/2021 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 290,59 € 29.03.2021
101/2022 potraviny podrobnejšie informácie 290,64 € 10.03.2022
121/2022 revízia komínov podrobnejšie informácie 291,12 € 22.03.2022
578/2021 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 291,27 € 25.10.2021
170/2021 potraviny podrobnejšie informácie 291,51 € 12.04.2021
352/2020 hydina a vajcia podrobnejšie informácie 291,56 € 03.06.2020
420/2021 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 291,99 € 18.08.2021
418/2022 mäso podrobnejšie informácie 292,13 € 22.08.2022
273/2024 pohonné hmoty podrobnejšie informácie 292,51 € 05.06.2024
55/2020 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 292,58 € 05.02.2020
427/2021 čistiace prostriedky podrobnejšie informácie 292,70 € 24.08.2021
848/2020 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 292,75 € 28.12.2020
729/2021 mäso podrobnejšie informácie 292,77 € 31.12.2021
430/2021 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 293,15 € 24.08.2021
291/2022 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 293,19 € 16.06.2022
156/2020 hydina podrobnejšie informácie 293,48 € 17.03.2020
575/2023 materiál na údržbu podrobnejšie informácie 293,52 € 16.11.2023
1/2022 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 293,77 € 11.01.2022
90/2022 mäso podrobnejšie informácie 293,84 € 07.03.2022
17/2021 mäso podrobnejšie informácie 294,11 € 20.01.2021
397/2022 kuchynský odpad podrobnejšie informácie 294,19 € 16.08.2022
Nájdených 3 691 záznamov, zobrazujem 1 776 až 1 800.[<<] 68,69,70,71,72,73,74,75 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 23.07.2018 20:08
Upravené: 03.02.2020 15:37