VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
193/25 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 408,13 € 18.03.2025
172/25 mrazené výrobky podrobnejšie informácie 448,99 € 10.03.2025
173/25 mliečne výrobky podrobnejšie informácie 698,51 € 10.03.2025
201/25 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 127,92 € 20.03.2025
209/25 pečivo podrobnejšie informácie 706,02 € 25.03.2025
217/25 prenájom rohoží podrobnejšie informácie 59,04 € 28.03.2025
175/25 mrazené výrobky podrobnejšie informácie 235,20 € 11.03.2025
152/25 mliečne výrobky podrobnejšie informácie 389,92 € 05.03.2025
167/25 ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 3 512,57 € 07.03.2025
187/25 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 346,59 € 14.03.2025
196/25 zdravotnícky materiál podrobnejšie informácie 6 652,01 € 14.03.2025
158/25 potraviny podrobnejšie informácie 1 187,75 € 06.03.2025
216/25 dezinsekcia postrekom - kuchyňa a ostatné priľahlé priestory podrobnejšie informácie 28.03.2025
190/25 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 393,66 € 17.03.2025
174/25 Mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 231,50 € 11.03.2025
191/25 Zákusky podrobnejšie informácie 278,02 € 17.03.2025
149/25 Mrazené výrobky podrobnejšie informácie 1 340,40 € 04.03.2025
150/25 Mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 689,54 € 04.03.2025
181/25 Mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 205,76 € 12.03.2025
204/25 Oprava panvice Lotus podrobnejšie informácie 160,88 € 19.03.2025
135/25 Mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 424,87 € 26.02.2025
166/25 Mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 788,02 € 07.03.2025
141/25 Mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 49,10 € 28.02.2025
142/25 Stravné lístky podrobnejšie informácie 831,25 € 28.02.2025
183/25 Zákusky podrobnejšie informácie 119,02 € 12.03.2025
Nájdených 5 569 záznamov, zobrazujem 176 až 200.[<<] 4,5,6,7,8,9,10,11 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43