VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
986/19 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 392,29 € 14.10.2019
987/19 Bravčové maso podrobnejšie informácie 146,08 € 14.10.2019
988/19 Masové výrobky podrobnejšie informácie 265,00 € 14.10.2019
1002/19 Olej, koreniny, strukoviny.. podrobnejšie informácie 840,04 € 18.10.2019
1015/19 Vajcia podrobnejšie informácie 83,81 € 22.10.2019
1016/19 Šúľance podrobnejšie informácie 155,52 € 22.10.2019
998/19 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 642,92 € 18.10.2019
959/19 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 155,48 € 08.10.2019
990/19 Masové výrobky podrobnejšie informácie 141,24 € 16.10.2019
991/19 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 136,22 € 16.10.2019
1001/19 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 213,75 € 18.10.2019
1011/19 Múka, cestoviny, kompóty.. podrobnejšie informácie 821,45 € 21.10.2019
999/19 Bravč. a hov. mäso podrobnejšie informácie 362,23 € 18.10.2019
1000/19 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 224,39 € 18.10.2019
1019/19 Preprava zamestnancov podrobnejšie informácie 355,40 € 23.10.2019
997/19 Deratizácia podrobnejšie informácie 276,00 € 21.10.2019
1010/19 Mraz. zelenina, ryby podrobnejšie informácie 145,42 € 21.10.2019
976/19 Masové výrobky podrobnejšie informácie 271,48 € 11.10.2019
975/19 Bravčové maso podrobnejšie informácie 343,23 € 11.10.2019
1008/19 Ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 1 038,62 € 21.10.2019
1125/19 Vodoinštalačný materiál podrobnejšie informácie 318,45 € 27.11.2019
182/20 Správa PC siete 2/2020 podrobnejšie informácie 250,00 € 02.03.2020
558/20 Mrazená zelenina podrobnejšie informácie 27,60 €  
658/20 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 159,75 € 29.07.2020
36/22 Index odbornosti podrobnejšie informácie  
Nájdených 5 569 záznamov, zobrazujem 5 501 až 5 525.[<<] 216,217,218,219,220,221,222,223 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43