VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
427/20 Vypracovanie štúdie k žiadosti o dotáciu. podrobnejšie informácie 200,00 € 07.05.2020
396/20 Rukavice Nitril podrobnejšie informácie 87,00 € 29.04.2020
428/20 Germicídné žiariče podrobnejšie informácie 3 456,00 € 07.05.2020
398/20 Správa PC siete 4/2020 podrobnejšie informácie 250,00 € 04.05.2020
415/20 Vodné, stočné 4/2020 podrobnejšie informácie 4 654,14 € 06.05.2020
394/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 207,79 € 27.04.2020
395/20 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 288,07 € 27.04.2020
393/20 Kuracie mäso podrobnejšie informácie 583,15 € 28.04.2020
400/20 Potraviny podrobnejšie informácie 490,82 € 30.04.2020
401/20 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 394,04 € 30.04.2020
402/20 Hovädzie mäso podrobnejšie informácie 192,50 € 30.04.2020
403/20 Mrazená zelenina podrobnejšie informácie 173,55 € 30.04.2020
404/20 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 244,67 € 04.05.2020
405/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 229,68 € 04.05.2020
406/20 Zákusky podrobnejšie informácie 361,51 € 04.05.2020
418/20 Ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 1 416,71 € 06.05.2020
420/20 Šúľance, pirohy podrobnejšie informácie 154,87 € 06.05.2020
421/20 Vajcia podrobnejšie informácie 210,98 € 06.05.2020
422/20 Zemiaky podrobnejšie informácie 392,37 € 06.05.2020
416/20 Umývacie tablety podrobnejšie informácie 799,20 € 05.05.2020
414/20 Vyčistenie lapača tukov podrobnejšie informácie 614,72 € 06.05.2020
408/20 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 788,01 € 05.05.2020
399/20 Senzorové zásobníky podrobnejšie informácie 504,91 € 29.04.2020
388/20 Bravčové a hov. mäso podrobnejšie informácie 263,46 € 24.04.2020
389/20 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 127,84 € 24.04.2020
Nájdených 5 569 záznamov, zobrazujem 4 801 až 4 825.[<<] 189,190,191,192,193,194,195,196 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43