VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
463/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 139,00 € 19.05.2020
464/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 123,53 € 19.05.2020
467/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 129,20 € 20.05.2020
468/20 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 502,13 € 20.05.2020
429/20 Pohonné hmoty 4/2020 podrobnejšie informácie 100,94 € 11.05.2020
480/20 NycoCard + testy podrobnejšie informácie 374,10 € 26.05.2020
448/20 Upratovacie pomôcky podrobnejšie informácie 878,64 € 14.05.2020
484/20 Dezinsekcia podrobnejšie informácie 1 023,75 € 26.05.2020
440/20 Potraviny podrobnejšie informácie 275,70 € 13.05.2020
441/20 Mlieko, maslo podrobnejšie informácie 105,48 € 13.05.2020
442/20 Hovädzie mäso podrobnejšie informácie 226,88 € 13.05.2020
446/20 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 199,43 € 14.05.2020
447/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 87,57 € 14.05.2020
481/20 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 666,39 € 26.05.2020
450/20 Bravčové a hov. mäso podrobnejšie informácie 273,22 € 18.05.2020
455/20 Zákusky podrobnejšie informácie 182,65 € 18.05.2020
469/20 Zmäkčovač vody automatický podrobnejšie informácie 388,80 € 25.05.2020
461/20 Likvidácia NO 5/2020 podrobnejšie informácie 29,02 € 20.05.2020
397/20 Plyn 5/2020 podrobnejšie informácie 471,00 € 04.05.2020
437/20 Odvoz odpadu 4/2020 podrobnejšie informácie 1 514,59 € 12.05.2020
438/20 Odvoz kuchynského odpadu 4/2020 podrobnejšie informácie 58,32 € 12.05.2020
433/20 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 191,15 € 11.05.2020
434/20 Mraz. zelenina podrobnejšie informácie 40,80 € 11.05.2020
435/20 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 654,21 € 11.05.2020
436/20 Bravčové a hov. mäso podrobnejšie informácie 309,19 € 11.05.2020
Nájdených 5 569 záznamov, zobrazujem 4 751 až 4 775.[<<] 187,188,189,190,191,192,193,194 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43