VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
1282/19 Vodné, stočné 12/2019 podrobnejšie informácie 5 023,57 € 08.01.2020
5/20 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 224,18 € 07.01.2020
6/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 234,47 € 07.01.2020
7/20 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 124,33 € 07.01.2020
9/20 Bravčové a hov. mäso podrobnejšie informácie 390,38 € 07.01.2020
8/20 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 246,56 € 07.01.2020
1265/19 Ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 821,34 € 30.12.2019
1266/19 Bravčové a hov. mäso podrobnejšie informácie 341,76 € 30.12.2019
1267/19 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 415,10 € 31.12.2019
1268/19 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 256,67 € 30.12.2019
1269/19 Filé podrobnejšie informácie 110,59 € 30.12.2019
1270/19 Potraviny podrobnejšie informácie 303,48 € 30.12.2019
1271/19 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 338,69 € 30.12.2019
1272/19 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 177,44 € 30.12.2019
1273/19 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 485,75 € 30.12.2019
1258/19 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 809,58 € 23.12.2019
1259/19 Zákusky podrobnejšie informácie 295,74 € 23.12.2019
1260/19 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 373,26 € 23.12.2019
1261/19 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 593,83 € 23.12.2019
1262/19 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 265,98 € 23.12.2019
1263/19 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 127,82 € 23.12.2019
1264/19 Ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 1 200,29 € 23.12.2019
1257/19 Chladničky, televízory podrobnejšie informácie 13 206,00 € 27.12.2019
1281/19 Zemiakový šalát podrobnejšie informácie 95,04 € 31.12.2019
1280/19 Pirohy podrobnejšie informácie 48,67 € 07.01.2020
Nájdených 4 701 záznamov, zobrazujem 4 351 až 4 375.[<<] 171,172,173,174,175,176,177,178 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43