VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
168/23 Mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 174,27 € 15.03.2023
169/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 238,43 € 25.02.2020
169/2024 mrazené potraviny podrobnejšie informácie 412,28 € 11.03.2024
169/21 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 531,45 € 12.03.2021
169/22 vývoz odpadu podrobnejšie informácie 1 380,74 € 17.03.2022
169/23 Mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 349,31 € 15.03.2023
17/20 Elektrina 2/2020 podrobnejšie informácie 4 800,00 € 14.01.2020
17/21 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 332,70 € 15.01.2021
17/22 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 581,17 € 12.01.2022
17/23 Potraviny podrobnejšie informácie 1 388,92 € 11.01.2023
17/24 Nebezpečný odpad 1/24 podrobnejšie informácie 65,20 € 12.01.2024
170/20 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 247,18 € 25.02.2020
170/2024 kompletné prezutie pneumatík podrobnejšie informácie 900,43 € 11.03.2024
170/21 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 819,06 € 12.03.2021
170/22 Dezinsekčné práce podrobnejšie informácie 588,00 € 17.03.2022
170/23 Mrazené potraviny podrobnejšie informácie 637,00 € 15.03.2023
171/20 Preladenie STA podrobnejšie informácie 50,00 € 26.02.2020
171/2024 chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 709,74 € 12.03.2024
171/21 Likvidácia NO 03/21 podrobnejšie informácie 45,24 € 15.03.2021
171/22 Oprava práčky podrobnejšie informácie 988,72 € 17.03.2022
171/23 Oprava auta podrobnejšie informácie 1 392,00 € 17.03.2023
172/20 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 761,45 € 16.03.2021
172/20 Ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 924,42 € 27.02.2020
172/2024 odborné prehliadky a skúšky plynových a tlakových zariadení v roku 2024 podrobnejšie informácie 120,00 € 12.03.2024
172/22 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 278,11 € 17.03.2022
Nájdených 4 679 záznamov, zobrazujem 776 až 800.[<<] 28,29,30,31,32,33,34,35 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43