VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
167/21 Online seminár podrobnejšie informácie 84,00 € 11.03.2021
686/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 84,02 € 10.08.2020
843/20 Mobilné hovory 9/2020 podrobnejšie informácie 84,08 € 08.10.2020
374/20 Mliečne výrobky podrobnejšie informácie 84,46 € 22.04.2020
416/2024 servisné práce a materiál pre plynový kotol Silko podrobnejšie informácie 84,60 € 12.06.2024
155/21 Mobilné hovory 2/2021 podrobnejšie informácie 84,95 € 09.03.2021
252/21 Celonerezové kolieska pojazdné podrobnejšie informácie 85,13 € 09.04.2021
753/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 85,27 € 04.09.2020
832/23 Mrazené výrobky podrobnejšie informácie 85,32 € 08.12.2023
1089/20 Vyúčtovanie- Úplné znenia 2020 podrobnejšie informácie 85,77 € 11.01.2021
528/23 Pevná linka - internet podrobnejšie informácie 85,86 € 08.08.2023
561/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 86,13 € 18.06.2020
69/21 Pohonné hmoty 1/21 podrobnejšie informácie 86,67 € 08.02.2021
652/20 Mliečne výrobky podrobnejšie informácie 86,69 € 24.07.2020
857/23 Mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 86,70 € 13.12.2023
7/22 Mrazené výrobky podrobnejšie informácie 86,88 € 05.01.2022
396/20 Rukavice Nitril podrobnejšie informácie 87,00 € 29.04.2020
512/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 87,57 € 04.06.2020
447/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 87,57 € 14.05.2020
754/22 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 87,84 € 19.10.2022
70/21 Mobilné hovory 1/2021 podrobnejšie informácie 88,76 € 08.02.2021
755/22 Pohonné hmoty podrobnejšie informácie 88,87 € 21.10.2022
754/23 Vzdelávacie služby podrobnejšie informácie 89,00 € 10.11.2023
612/23 Vzdelávacie služby podrobnejšie informácie 89,00 € 28.09.2023
586/21 Zákusky podrobnejšie informácie 89,26 € 16.08.2021
Nájdených 4 829 záznamov, zobrazujem 526 až 550.[<<] 18,19,20,21,22,23,24,25 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43