VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
512/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 87,57 € 04.06.2020
447/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 87,57 € 14.05.2020
754/22 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 87,84 € 19.10.2022
70/21 Mobilné hovory 1/2021 podrobnejšie informácie 88,76 € 08.02.2021
755/22 Pohonné hmoty podrobnejšie informácie 88,87 € 21.10.2022
754/23 Vzdelávacie služby podrobnejšie informácie 89,00 € 10.11.2023
612/23 Vzdelávacie služby podrobnejšie informácie 89,00 € 28.09.2023
586/21 Zákusky podrobnejšie informácie 89,26 € 16.08.2021
236/23 Mrazené potraviny podrobnejšie informácie 89,28 € 12.04.2023
881/22 Mrazené potraviny podrobnejšie informácie 89,28 € 12.12.2022
1215/19 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 89,34 € 11.12.2019
337/22 Elektrická energia podrobnejšie informácie 89,41 € 17.05.2022
208/2024 oprava kuchynského robota podrobnejšie informácie 90,00 € 26.03.2024
26/24 Diagnostika panvice 2x podrobnejšie informácie 90,00 € 17.01.2024
648/20 Výroba nerezových plechov na prepravné vozíky podrobnejšie informácie 90,00 € 23.07.2020
725/23 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 90,13 € 02.11.2023
941/21 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 90,68 € 23.12.2021
56/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 90,70 € 23.01.2020
639/23 Mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 90,72 € 02.10.2023
250/22 Odvoz a likvidácia NO podrobnejšie informácie 90,80 € 19.04.2022
244/20 Čistiace prostriedky podrobnejšie informácie 90,82 € 18.03.2020
1085/20 Mobilné hovory 12/2020 podrobnejšie informácie 90,99 € 08.01.2021
118/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 91,17 € 06.02.2020
894/20 Mliečne výrobky podrobnejšie informácie 91,45 € 30.10.2020
209/21 Zákusky podrobnejšie informácie 91,99 € 30.03.2021
Nájdených 4 671 záznamov, zobrazujem 526 až 550.[<<] 18,19,20,21,22,23,24,25 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43