VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
1258/19 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 809,58 € 23.12.2019
1259/19 Zákusky podrobnejšie informácie 295,74 € 23.12.2019
126/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 198,20 € 12.02.2020
126/2024 potraviny podrobnejšie informácie 1 269,26 € 27.02.2024
126/21 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 463,31 € 26.02.2021
126/22 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 347,69 € 02.03.2022
126/23 Mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 649,67 € 28.02.2023
1260/19 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 373,26 € 23.12.2019
1261/19 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 593,83 € 23.12.2019
1262/19 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 265,98 € 23.12.2019
1263/19 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 127,82 € 23.12.2019
1264/19 Ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 1 200,29 € 23.12.2019
1265/19 Ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 821,34 € 30.12.2019
1266/19 Bravčové a hov. mäso podrobnejšie informácie 341,76 € 30.12.2019
1267/19 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 415,10 € 31.12.2019
1268/19 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 256,67 € 30.12.2019
1269/19 Filé podrobnejšie informácie 110,59 € 30.12.2019
127/20 Hovädzie mäso podrobnejšie informácie 220,00 € 13.02.2020
127/2024 mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 230,56 € 27.02.2024
127/21 Servis výťahov 2/21 podrobnejšie informácie 252,00 € 01.03.2021
127/22 Elektrina 2/2022 podrobnejšie informácie 874,44 € 04.03.2022
127/23 Mrazené potraviny podrobnejšie informácie 294,54 € 28.02.2023
1270/19 Potraviny podrobnejšie informácie 303,48 € 30.12.2019
1271/19 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 338,69 € 30.12.2019
1272/19 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 177,44 € 30.12.2019
Nájdených 4 658 záznamov, zobrazujem 501 až 525.[<<] 17,18,19,20,21,22,23,24 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43