VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
126/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 198,20 € 12.02.2020
123/20 Vyúčtovanie elektr. 1/2020 podrobnejšie informácie 24,38 € 13.02.2020
110/20 Seminár podrobnejšie informácie 80,00 € 13.02.2020
130/20 Elektroinštalačný materiál podrobnejšie informácie 182,92 € 13.02.2020
131/20 Vodoinštalačný materiál podrobnejšie informácie 96,68 € 13.02.2020
125/20 Záloha elektriny 3/2020 podrobnejšie informácie 5 520,00 € 13.02.2020
121/20 Čistiace prostriedky podrobnejšie informácie 229,74 € 13.02.2020
122/20 Záloha elektriny 3/2020 podrobnejšie informácie 530,00 € 13.02.2020
128/20 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 672,19 € 13.02.2020
127/20 Hovädzie mäso podrobnejšie informácie 220,00 € 13.02.2020
139/20 Kuracie mäso podrobnejšie informácie 249,79 € 13.02.2020
138/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 156,48 € 13.02.2020
136/20 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 328,28 € 13.02.2020
129/20 Likvidácia NO 2/2020 podrobnejšie informácie 24,96 € 14.02.2020
137/20 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 195,46 € 14.02.2020
135/20 Potraviny podrobnejšie informácie 606,70 € 14.02.2020
134/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 232,16 € 14.02.2020
140/20 Zákusky podrobnejšie informácie 114,98 € 17.02.2020
141/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 258,39 € 17.02.2020
142/20 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 159,20 € 17.02.2020
133/20 Servisné práce na podstavci konvekt. podrobnejšie informácie 24,00 € 17.02.2020
132/20 Prenájom rohoží podrobnejšie informácie 28,80 € 17.02.2020
143/20 Stravné lístky podrobnejšie informácie 684,04 € 18.02.2020
147/20 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 406,09 € 18.02.2020
146/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 140,25 € 18.02.2020
Nájdených 4 671 záznamov, zobrazujem 476 až 500.[<<] 16,17,18,19,20,21,22,23 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43