VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
63/22 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 679,24 € 02.02.2022
63/21 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 1 067,80 € 04.02.2021
63/2024 potraviny podrobnejšie informácie 305,86 € 01.02.2024
63/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 149,60 € 23.01.2020
629/23 Mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 215,95 € 14.09.2023
629/21 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 355,93 € 03.09.2021
629/20 Mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 427,79 € 15.07.2020
628/23 Mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 243,89 € 14.09.2023
628/22 Mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 396,46 € 02.09.2022
628/21 Bravčové a hov. mäso podrobnejšie informácie 312,66 € 03.09.2021
628/20 Služby BOZP, PO 7/2020 podrobnejšie informácie 180,00 € 14.07.2020
627/23 Zákusky podrobnejšie informácie 238,56 € 14.09.2023
627/22 Potraviny podrobnejšie informácie 1 692,18 € 05.09.2022
627/21 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 362,61 € 03.09.2021
627/20 Mäso podrobnejšie informácie 114,11 € 14.07.2020
626/23 Potraviny podrobnejšie informácie 1 164,31 € 14.09.2023
626/22 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 814,58 € 05.09.2022
626/21 Ovocie, zelenina, zemiaky podrobnejšie informácie 1 465,79 € 03.09.2021
626/20 Mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 204,63 € 14.07.2020
625/23 Mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 469,02 € 14.09.2023
625/22 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 99,24 € 05.09.2022
625/21 Plyn 9/21 podrobnejšie informácie 438,00 € 03.09.2021
625/20 Mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 270,49 € 14.07.2020
624/23 Mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 274,71 € 13.09.2023
624/22 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 1 105,51 € 05.09.2022
Nájdených 4 671 záznamov, zobrazujem 1 526 až 1 550.[<<] 58,59,60,61,62,63,64,65 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43