ONDAVA Rakovec nad Ondavou - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
156/2020 hydina podrobnejšie informácie 293,48 € 17.03.2020
156/2021 plyn- maloodber podrobnejšie informácie 344,00 € 06.04.2021
156/2022 ryby, mrazený polotovar a šaláty podrobnejšie informácie 76,18 € 07.04.2022
156/2023 mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 540,48 € 17.04.2023
156/2024 zemný plynu TCHB podrobnejšie informácie 834,00 € 03.04.2024
157/2020 potraviny podrobnejšie informácie 938,34 € 17.03.2020
157/2021 vodne stočné podrobnejšie informácie 1 337,84 € 06.04.2021
157/2022 hydina a vajíčka podrobnejšie informácie 381,99 € 07.04.2022
157/2023 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 588,05 € 05.04.2024
157/2023 zákusky podrobnejšie informácie 130,91 € 17.04.2023
158/2020 potraviny podrobnejšie informácie 705,59 € 17.03.2020
158/2021 pracovno-zdravotná služba podrobnejšie informácie 65,52 € 07.04.2021
158/2022 potraviny podrobnejšie informácie 919,02 € 07.04.2022
158/2023 pohonné hmoty podrobnejšie informácie 218,33 € 05.04.2024
158/2023 ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 988,57 € 18.04.2023
159/2020 cukor a cukrovinky podrobnejšie informácie 808,13 € 17.03.2020
159/2021 nákup PHM podrobnejšie informácie 119,23 € 08.04.2021
159/2022 ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 1 061,18 € 07.04.2022
159/2023 technik BOZP podrobnejšie informácie 82,88 € 05.04.2024
159/2023 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 566,38 € 18.04.2023
16/2020 odber-kuchynský odpad podrobnejšie informácie 31,20 € 16.01.2020
16/2021 mäso podrobnejšie informácie 16,71 € 20.01.2021
16/2022 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 56,17 € 17.01.2022
16/2023 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 547,49 € 18.01.2023
16/2024 nastavenie GSM modulatora podrobnejšie informácie 212,16 € 23.01.2024
Nájdených 3 585 záznamov, zobrazujem 326 až 350.[<<] 10,11,12,13,14,15,16,17 [>>]
 

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 23.07.2018 20:08
Upravené: 03.02.2020 15:37