ONDAVA Rakovec nad Ondavou - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
129/2022 cukor a cukrovinky podrobnejšie informácie 77,00 € 23.03.2022
129/2022 potraviny podrobnejšie informácie 77,00 €  
129/2023 mlieko a mliečné výrobky podrobnejšie informácie 495,88 € 03.04.2023
129/2024 mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 822,69 € 18.03.2024
13/2020 ryby, polotovar a šaláty podrobnejšie informácie 249,36 € 16.01.2020
13/2021 mrazený polotovar podrobnejšie informácie 344,71 € 15.01.2021
13/2022 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 447,36 € 17.01.2022
13/2023 hydina a vajíčka podrobnejšie informácie 352,19 € 17.01.2023
13/2024 mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 790,34 € 17.01.2024
130/2020 pohonné hmoty podrobnejšie informácie 299,29 € 04.03.2020
130/2021 hydina, vajcia podrobnejšie informácie 245,86 € 22.03.2021
130/2022 hydina a vajíčka podrobnejšie informácie 77,04 € 23.03.2022
130/2023 ryby, mrazený tovar, šaláty podrobnejšie informácie 120,82 € 03.04.2023
130/2024 pohonné hmoty podrobnejšie informácie 176,36 € 19.03.2024
131/2020 stravné lístky podrobnejšie informácie 1 182,72 € 04.03.2020
131/2021 ryby, mrazený polotovar a šaláty podrobnejšie informácie 303,26 € 22.03.2021
131/2022 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 384,97 € 25.03.2022
131/2023 ryby mrazený polotovar a šaláty podrobnejšie informácie 498,19 € 03.04.2023
131/2024 potravinový tovar suchý podrobnejšie informácie 873,84 € 20.03.2024
132/2020 školenie podrobnejšie informácie 36,00 € 04.03.2020
132/2021 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 584,51 € 22.03.2021
132/2022 mrazený polotovar a šaláty podrobnejšie informácie 308,70 € 25.03.2022
132/2023 ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 1 276,47 € 04.04.2023
132/2024 potravinový tovar konzervovaný podrobnejšie informácie 649,33 € 20.03.2024
133/2020 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 310,98 € 06.03.2020
Nájdených 3 543 záznamov, zobrazujem 176 až 200.[<<] 4,5,6,7,8,9,10,11 [>>]
 

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 23.07.2018 20:08
Upravené: 03.02.2020 15:37