ONDAVA Rakovec nad Ondavou - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
13/2020 ryby, polotovar a šaláty podrobnejšie informácie 249,36 € 16.01.2020
14/2020 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 153,71 € 16.01.2020
15/2020 časopis -Sestra podrobnejšie informácie 15,00 € 16.01.2020
16/2020 odber-kuchynský odpad podrobnejšie informácie 31,20 € 16.01.2020
17/2020 plyn-maloodber podrobnejšie informácie 347,00 € 16.01.2020
18/2020 mrazený polotovar podrobnejšie informácie 157,44 € 16.01.2020
19/2020 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 125,17 € 16.01.2020
20/2020 mäso podrobnejšie informácie 128,60 € 16.01.2020
21/2020 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 37,28 € 16.01.2020
22/2020 hydina podrobnejšie informácie 175,61 € 16.01.2020
23/2020 vajcia podrobnejšie informácie 21,89 € 16.01.2020
24/2020 ovocie zelenina podrobnejšie informácie 824,19 € 16.01.2020
25/2020 cukor cukrovinky podrobnejšie informácie 183,26 € 16.01.2020
26/2020 potraviny podrobnejšie informácie 276,40 € 16.01.2020
27/2020 chlieb pečivo podrobnejšie informácie 507,38 € 16.01.2020
28/2020 plyn - maloodber podrobnejšie informácie 473,39 € 16.01.2020
912/2019 služby BOZP podrobnejšie informácie 66,00 € 15.01.2020
913/2019 telekomunikačné služby podrobnejšie informácie 42,42 € 15.01.2020
914/2019 vodne stočne podrobnejšie informácie 1 644,83 € 15.01.2020
915/2019 finančný spravodajca podrobnejšie informácie 32,57 € 15.01.2020
910/2019 elektrina podrobnejšie informácie 3 122,52 € 14.01.2020
911/2019 zemný plyn podrobnejšie informácie 4 788,89 € 14.01.2020
908/2019 servis výťahov podrobnejšie informácie 215,03 € 08.01.2020
909/2019 pracovná zdravotná služba podrobnejšie informácie 86,27 € 08.01.2020
906/2019 chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 408,40 € 07.01.2020
Nájdených 4 472 záznamov, zobrazujem 4 176 až 4 200.[<<] 164,165,166,167,168,169,170,171 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 23.07.2018 20:08
Upravené: 03.02.2020 15:37