ONDAVA Rakovec nad Ondavou - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
777/2019 ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 1 081,63 € 20.11.2019
778/2019 mlieko a výrobky podrobnejšie informácie 415,85 € 20.11.2019
779/2018 mrazené hydinové mäso podrobnejšie informácie 294,83 € 20.11.2019
780/2019 vajcia čerstvé podrobnejšie informácie 41,04 € 20.11.2019
781/2019 mäso podrobnejšie informácie 124,78 € 20.11.2019
782/2019 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 59,09 € 20.11.2019
783/2019 hygienický tovar podrobnejšie informácie 357,37 € 20.11.2019
763/2019 material pre prácu v dielni podrobnejšie informácie 124,50 € 18.11.2019
764/2019 interierové vybavenie podrobnejšie informácie 1 431,00 € 18.11.2019
765/2019 kotuč k stroju na zeleninu podrobnejšie informácie 90,00 € 18.11.2019
766/2019 suverníry podrobnejšie informácie 209,00 € 18.11.2019
767/2019 lokividácia kuchynského odpadu podrobnejšie informácie 31,20 € 18.11.2019
768/2019 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 559,67 € 18.11.2019
753/2019 mäso podrobnejšie informácie 40,68 € 13.11.2019
754/2019 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 190,37 € 13.11.2019
755/2019 mäso podrobnejšie informácie 127,28 € 13.11.2019
756/2019 Potraviny podrobnejšie informácie 758,16 € 13.11.2019
757/2019 cukor a cukrovinky podrobnejšie informácie 367,75 € 13.11.2019
758/2019 mäso podrobnejšie informácie 102,66 € 13.11.2019
759/2019 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 49,60 € 13.11.2019
760/2019 mrazené polotovary podrobnejšie informácie 71,48 € 13.11.2019
761/2019 mlieko a výrobky podrobnejšie informácie 381,98 € 13.11.2019
762/2019 zemný plyn podrobnejšie informácie 2 411,33 € 13.11.2019
750/2019 internet podrobnejšie informácie 22,99 € 12.11.2019
751/2019 varný planový kotol podrobnejšie informácie 5 388,00 € 12.11.2019
Nájdených 3 717 záznamov, zobrazujem 3 576 až 3 600.[<<] 140,141,142,143,144,145,146,147 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 23.07.2018 20:08
Upravené: 03.02.2020 15:37