ONDAVA Rakovec nad Ondavou - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
107/2020 potraviny podrobnejšie informácie 136,06 € 25.02.2020
108/2020 mäso podrobnejšie informácie 124,87 € 25.02.2020
109/2020 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 78,24 € 25.02.2020
110/2020 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 566,06 € 25.02.2020
111/2020 mrazený polotovar a šaláty podrobnejšie informácie 347,03 € 25.02.2020
112/2020 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 77,46 € 25.02.2020
96/2020 mäso podrobnejšie informácie 69,29 € 20.02.2020
97/2020 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 108,64 € 20.02.2020
98/2020 mäso podrobnejšie informácie 69,15 € 20.02.2020
99/2020 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 234,50 € 20.02.2020
100/2020 vajcia podrobnejšie informácie 65,66 € 20.02.2020
101/2020 mrazený polotovar, ryby, šaláty podrobnejšie informácie 65,92 € 20.02.2020
102/2020 ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 845,90 € 20.02.2020
103/2020 maliarske potreby podrobnejšie informácie 307,36 € 20.02.2020
104/2020 elektrospotrebiče podrobnejšie informácie 29,99 € 20.02.2020
105/2020 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 497,71 € 20.02.2020
92/2020 oprava prevádzkových strojov podrobnejšie informácie 191,40 € 17.02.2020
93/2020 mäso podrobnejšie informácie 188,18 € 17.02.2020
94/2020 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 78,38 € 17.02.2020
95/2020 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 244,79 € 17.02.2020
76/2020 potraviny podrobnejšie informácie 208,39 € 14.02.2020
77/2020 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 296,30 € 14.02.2020
78/2020 mrazený polotovar, ryby a šaláty podrobnejšie informácie 242,80 € 14.02.2020
79/2020 mäso podrobnejšie informácie 138,56 € 14.02.2020
80/2020 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 30,55 € 14.02.2020
Nájdených 3 717 záznamov, zobrazujem 3 326 až 3 350.[<<] 130,131,132,133,134,135,136,137 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 23.07.2018 20:08
Upravené: 03.02.2020 15:37