ONDAVA Rakovec nad Ondavou - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
261/2021 mäso podrobnejšie informácie 272,20 € 02.06.2021
334/2020 Ryby a šaláty podrobnejšie informácie 272,48 € 27.05.2020
174/2021 zákusky podrobnejšie informácie 272,70 € 13.04.2021
771/2019 revízia OPOS-EZ, el.revízie Garáže, márnica podrobnejšie informácie 272,92 € 20.11.2019
298/2024 potravinový tovar suchý podrobnejšie informácie 273,31 € 14.06.2024
461/2022 vývoz kuchynského odpadu podrobnejšie informácie 273,60 € 12.09.2022
235/2020 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 273,79 € 16.04.2020
24/2022 cukor a cukrovinky podrobnejšie informácie 273,89 € 20.01.2022
371/2023 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 273,92 € 10.08.2023
464/2020 mäso podrobnejšie informácie 274,40 € 21.07.2020
20/2021 cukor a cukrovinky podrobnejšie informácie 275,41 € 20.01.2021
418/2020 potraviny podrobnejšie informácie 275,58 € 02.07.2020
506/2021 mrazený polotovar podrobnejšie informácie 275,71 € 23.09.2021
899/2019 mliečne výrobky podrobnejšie informácie 275,75 € 27.12.2019
808/2019 Zemný plyn podrobnejšie informácie 276,00 € 02.12.2019
723/2019 zemný plyn podrobnejšie informácie 276,00 € 05.11.2019
290/2021 mäso podrobnejšie informácie 276,20 € 15.06.2021
620/2023 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 276,33 € 06.12.2023
26/2020 potraviny podrobnejšie informácie 276,40 € 16.01.2020
284/2020 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 276,50 € 06.05.2020
728/2020 zákusky podrobnejšie informácie 276,76 € 06.11.2020
74/2023 mrazené ryby, šaláty podrobnejšie informácie 276,95 € 02.03.2023
599/2023 elektrospotrebiče podrobnejšie informácie 277,34 € 28.11.2023
190/2022 hydina, vajíčka podrobnejšie informácie 277,41 € 26.04.2022
374/2022 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 277,75 € 03.08.2022
Nájdených 3 691 záznamov, zobrazujem 1 701 až 1 725.[<<] 65,66,67,68,69,70,71,72 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 23.07.2018 20:08
Upravené: 03.02.2020 15:37