ONDAVA Rakovec nad Ondavou - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
3/2021 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 298,32 € 11.01.2021
4/2021 ryby a šaláty podrobnejšie informácie 160,70 € 11.01.2021
5/2021 stravné lístky podrobnejšie informácie 1 038,40 € 11.01.2021
6/2021 poplatok za internet podrobnejšie informácie 22,99 € 12.01.2021
7/2021 telekomunikačné služby - mobilne linky podrobnejšie informácie 81,81 € 13.01.2021
8/2021 mäso podrobnejšie informácie 239,42 € 13.01.2021
9/2021 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 320,39 € 15.01.2021
10/2021 odvoz kuchynského odpadu podrobnejšie informácie 218,40 € 15.01.2021
11/2021 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 161,44 € 15.01.2021
12/2021 hydina a vajíčka podrobnejšie informácie 492,72 € 15.01.2021
13/2021 mrazený polotovar podrobnejšie informácie 344,71 € 15.01.2021
14/2021 finančný spravodajca podrobnejšie informácie 16,39 € 18.01.2021
1/2021 plyn pre TCHB podrobnejšie informácie -62,12 € 18.01.2021
15/2021 dodávka plynu TCHB podrobnejšie informácie 344,00 € 19.01.2021
2/2021 mäso podrobnejšie informácie -18,25 € 20.01.2021
16/2021 mäso podrobnejšie informácie 16,71 € 20.01.2021
17/2021 mäso podrobnejšie informácie 294,11 € 20.01.2021
18/2021 ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 883,99 € 20.01.2021
19/2021 potraviny podrobnejšie informácie 573,67 € 20.01.2021
20/2021 cukor a cukrovinky podrobnejšie informácie 275,41 € 20.01.2021
21/2021 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 636,62 € 20.01.2021
22/2021 potraviny podrobnejšie informácie 490,40 € 20.01.2021
23/2021 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 74,69 € 20.01.2021
24/2021 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 405,77 € 21.01.2021
25/2021 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 491,59 € 25.01.2021
Nájdených 3 690 záznamov, zobrazujem 1 151 až 1 175.[<<] 43,44,45,46,47,48,49,50 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 23.07.2018 20:08
Upravené: 03.02.2020 15:37