ONDAVA Rakovec nad Ondavou - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
591/2020 mäso podrobnejšie informácie 128,90 € 14.09.2020
592/2020 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 57,29 € 14.09.2020
593/2020 poplatok za WIN ASU a WIN RS podrobnejšie informácie 155,34 € 17.09.2020
594/2020 mäso podrobnejšie informácie 127,13 € 17.09.2020
595/2020 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 376,12 € 17.09.2020
596/2020 ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 962,91 € 17.09.2020
597/2020 potraviny podrobnejšie informácie 481,34 € 17.09.2020
598/2020 cukor a cukrovinky podrobnejšie informácie 321,05 € 17.09.2020
599/2020 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 362,35 € 18.09.2020
600/2020 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 147,74 € 18.09.2020
601/2020 maso podrobnejšie informácie 99,46 € 18.09.2020
602/2020 nákup pohonných hmôt podrobnejšie informácie 34,61 € 18.09.2020
603/2020 odvoz kuchynského odpadu podrobnejšie informácie 31,20 € 21.09.2020
604/2020 výmena okna podrobnejšie informácie 297,00 € 21.09.2020
605/2020 interiérové vybavenie podrobnejšie informácie 1 864,80 € 21.09.2020
606/2020 hydina, čerstvé vajcia podrobnejšie informácie 352,70 € 21.09.2020
607/2020 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 302,33 € 21.09.2020
608/2020 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 107,40 € 21.09.2020
609/2020 mäso podrobnejšie informácie 70,15 € 21.09.2020
610/2020 oprava odpadov v kuchyni podrobnejšie informácie 1 390,00 € 21.09.2020
611/2020 oprava skladu potravín podrobnejšie informácie 3 400,00 € 21.09.2020
612/2020 mäso podrobnejšie informácie 77,69 € 28.09.2020
613/2020 mäso podrobnejšie informácie 154,14 € 28.09.2020
614/2020 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 75,05 € 28.09.2020
615/2020 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 315,01 € 28.09.2020
Nájdených 3 675 záznamov, zobrazujem 876 až 900.[<<] 32,33,34,35,36,37,38,39 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 23.07.2018 20:08
Upravené: 03.02.2020 15:37