ONDAVA Rakovec nad Ondavou - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
123/2020 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 33,34 € 03.03.2020
124/2020 ovocie zelenina podrobnejšie informácie 945,56 € 03.03.2020
125/2020 potraviny podrobnejšie informácie 808,55 € 03.03.2020
126/2020 potraviny podrobnejšie informácie 685,89 € 03.03.2020
127/2020 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 254,16 € 03.03.2020
129/2020 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 75,92 € 04.03.2020
130/2020 pohonné hmoty podrobnejšie informácie 299,29 € 04.03.2020
131/2020 stravné lístky podrobnejšie informácie 1 182,72 € 04.03.2020
132/2020 školenie podrobnejšie informácie 36,00 € 04.03.2020
128/2020 zákusky podrobnejšie informácie 132,96 € 04.03.2020
137/2020 servis výťahov podrobnejšie informácie 124,50 € 06.03.2020
133/2020 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 310,98 € 06.03.2020
134/2020 vodne stočné podrobnejšie informácie 1 647,61 € 06.03.2020
135/2020 pracovno-zdravotná služby podrobnejšie informácie 78,62 € 06.03.2020
136/2020 dodávka elektriny podrobnejšie informácie 3 195,16 € 06.03.2020
138/2020 ryby, šaláty mrazený polotovar podrobnejšie informácie 139,40 € 09.03.2020
139/2020 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 189,00 € 09.03.2020
140/2020 šaláty podrobnejšie informácie 115,00 € 09.03.2020
141/2020 šaláty podrobnejšie informácie 8,48 € 09.03.2020
142/2020 mrazený polotovar podrobnejšie informácie 64,04 € 09.03.2020
143/2020 masové výrobky podrobnejšie informácie 126,80 € 09.03.2020
144/2020 mäso podrobnejšie informácie 183,25 € 09.03.2020
145/2020 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 58,12 € 09.03.2020
146/2020 oprava pračiek podrobnejšie informácie 1 149,84 € 09.03.2020
147/2020 telekomunikačné služby pevná linka podrobnejšie informácie 32,62 € 09.03.2020
Nájdených 3 675 záznamov, zobrazujem 401 až 425.[<<] 13,14,15,16,17,18,19,20 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 23.07.2018 20:08
Upravené: 03.02.2020 15:37