ONDAVA Rakovec nad Ondavou - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
94/2022 potraviny podrobnejšie informácie 473,03 € 09.03.2022
95/2022 cukor a cukrovinky podrobnejšie informácie 587,02 € 09.03.2022
96/2022 telekomunikačné služby - pevná linka podrobnejšie informácie 34,20 € 09.03.2022
90/2022 mäso podrobnejšie informácie 293,84 € 07.03.2022
91/2022 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 224,93 € 07.03.2022
1/2022 dodávka elektriny podrobnejšie informácie 4 865,47 € 07.03.2022
86/2022 nákup pohonných hmôt podrobnejšie informácie 137,69 € 04.03.2022
87/2022 služby BOZP podrobnejšie informácie 66,00 € 04.03.2022
88/2022 vodné stočné podrobnejšie informácie 1 503,96 € 04.03.2022
89/2022 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 392,87 € 04.03.2022
85/2022 dodávka plynu TCHB podrobnejšie informácie 766,00 € 03.03.2022
81/2022 zákusky podrobnejšie informácie 364,48 € 02.03.2022
82/2022 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 39,81 € 02.03.2022
83/2022 ryby a šaláty podrobnejšie informácie 260,36 € 02.03.2022
84/2022 stravné lístky podrobnejšie informácie 1 187,79 € 02.03.2022
74/2022 servisné služby VT podrobnejšie informácie 256,00 € 01.03.2022
75/2022 mobilný telefón podrobnejšie informácie 102,60 € 01.03.2022
76/2022 mobilný telefón podrobnejšie informácie 5,25 € 01.03.2022
77/2022 mobilný telefón podrobnejšie informácie 1,00 € 01.03.2022
78/2022 mrazený polotovar podrobnejšie informácie 78,05 € 01.03.2022
79/2022 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 443,54 € 01.03.2022
80/2022 ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 795,37 € 01.03.2022
67/2022 elektroinštalačné práce podrobnejšie informácie 253,22 € 24.02.2022
68/2022 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 405,88 € 24.02.2022
69/2022 mäso podrobnejšie informácie 357,17 € 24.02.2022
Nájdených 3 691 záznamov, zobrazujem 1 701 až 1 725.[<<] 65,66,67,68,69,70,71,72 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 23.07.2018 20:08
Upravené: 03.02.2020 15:37