ONDAVA Rakovec nad Ondavou - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
31/2022 ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 889,49 € 02.02.2022
572/2023 mrazený polotovar hydina vajíčka podrobnejšie informácie 886,20 € 13.11.2023
134/2021 Čistiace prostriedky podrobnejšie informácie 884,23 € 22.03.2021
18/2021 ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 883,99 € 20.01.2021
290/2023 potravinový tovar - konzervovaný podrobnejšie informácie 882,42 € 28.06.2023
318/2020 ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 880,19 € 20.05.2020
495/2023 pracie prostriedky podrobnejšie informácie 878,78 € 13.10.2023
392/2021 služby spojene s pohrebom podrobnejšie informácie 877,00 € 03.08.2021
151/2024 ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 876,54 € 02.04.2024
424/2022 potraviny podrobnejšie informácie 875,01 € 23.08.2022
131/2024 potravinový tovar suchý podrobnejšie informácie 873,84 € 20.03.2024
218/2023 ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 872,40 € 19.05.2023
338/2020 toaletný papier a obrúsky podrobnejšie informácie 871,50 € 01.06.2020
569/2021 potraviny podrobnejšie informácie 871,40 € 21.10.2021
286/2022 potraviny podrobnejšie informácie 871,15 € 13.06.2022
181/2024 mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 868,18 € 24.04.2024
391/2023 mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 867,80 € 25.08.2023
379/2024 mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 866,86 € 29.07.2024
348/2020 potraviny podrobnejšie informácie 864,33 € 02.06.2020
35/2021 ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 861,54 € 02.02.2021
24/2022 mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 861,37 € 01.02.2023
822/2020 výpočtová technika podrobnejšie informácie 857,50 € 15.12.2020
124/2024 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 856,44 € 15.03.2024
657/2023 obrusovina,metráž podrobnejšie informácie 855,00 € 14.12.2023
717/2021 hygienický materiál podrobnejšie informácie 854,96 € 23.12.2021
Nájdených 3 758 záznamov, zobrazujem 676 až 700.[<<] 24,25,26,27,28,29,30,31 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 23.07.2018 20:08
Upravené: 03.02.2020 15:37