ARCUS Košice - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
20263 hydina a hlbokomrazené výrobky podrobnejšie informácie 350,88 € 23.03.2020
20264 spracované ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 359,40 € 23.03.2020
20265 mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 662,78 € 23.03.2020
20266 ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 321,71 € 23.03.2020
20275 rôzne potravinové výrobky podrobnejšie informácie 519,60 € 25.03.2020
20272 ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 317,70 € 25.03.2020
20273 mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 228,49 € 25.03.2020
20274 mliečne výrobky podrobnejšie informácie 297,84 € 25.03.2020
20307 pekársky tovar podrobnejšie informácie 580,67 € 26.03.2020
20308 pečivo za 03/2020 - bufet podrobnejšie informácie 4,62 € 26.03.2020
20276 mliečne výrobky podrobnejšie informácie 325,68 € 26.03.2020
20277 ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 427,58 € 27.03.2020
20279 vajcia podrobnejšie informácie 136,08 € 27.03.2020
20280 hlbokomrazené výrobky podrobnejšie informácie 437,77 € 27.03.2020
20281 dávkovač bezdotykový+mydlo náplň podrobnejšie informácie 314,64 € 27.03.2020
20285 čistiace a dezinfekčné prostriedky podrobnejšie informácie 3 125,88 € 27.03.2020
20268 gumenné rukavice podrobnejšie informácie 295,49 € 27.03.2020
20269 penové mydlo s antibakteriálnou prísadou podrobnejšie informácie 70,20 € 27.03.2020
20291 mliečne výrobky podrobnejšie informácie 151,13 € 30.03.2020
20292 spracované ovocie a zelenina podrobnejšie informácie 133,92 € 30.03.2020
20293 rôzne potravinárske výrobky podrobnejšie informácie 420,00 € 30.03.2020
20294 mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 222,40 € 30.03.2020
20295 ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 194,12 € 30.03.2020
20290 hlbokomrazené výrobky podrobnejšie informácie 344,29 € 30.03.2020
20282 rúška podrobnejšie informácie 493,00 € 30.03.2020
Nájdených 6 961 záznamov, zobrazujem 1 051 až 1 075.[<<] 39,40,41,42,43,44,45,46 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 25.07.2018 09:18
Upravené: 03.01.2020 15:52