ONDAVA Rakovec nad Ondavou - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
28/2022 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 189,31 € 26.01.2022
29/2022 mäso podrobnejšie informácie 418,09 € 26.01.2022
26/2022 mrazený polotovar podrobnejšie informácie 114,63 € 25.01.2022
27/2022 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 448,20 € 25.01.2022
22/2022 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 302,61 € 20.01.2022
23/2022 hydina a vajíčka podrobnejšie informácie 376,34 € 20.01.2022
24/2022 cukor a cukrovinky podrobnejšie informácie 273,89 € 20.01.2022
25/2022 potraviny podrobnejšie informácie 510,95 € 20.01.2022
14/2022 mäso podrobnejšie informácie 422,76 € 17.01.2022
15/2022 mäso podrobnejšie informácie 59,65 € 17.01.2022
16/2022 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 56,17 € 17.01.2022
17/2022 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 42,82 € 17.01.2022
18/2022 plyn TCHB podrobnejšie informácie 959,84 € 18.01.2022
19/2022 ovocie a zelelnina podrobnejšie informácie 992,47 € 18.01.2022
20/2022 mrazený polotovar podrobnejšie informácie 352,02 € 18.01.2022
21/2022 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 325,20 € 18.01.2022
10/2022 dodávka plynu podrobnejšie informácie 766,00 € 14.01.2022
11/2022 finančný spravodajca podrobnejšie informácie 12,05 € 17.01.2022
12/2022 vyvoz kuchynského odpadu podrobnejšie informácie 208,80 € 17.01.2022
13/2022 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 447,36 € 17.01.2022
7/2022 mrazený polotovar podrobnejšie informácie 120,69 € 13.01.2022
8/2022 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 475,03 € 13.01.2022
9/2022 stravné poukážky podrobnejšie informácie 1 123,07 € 13.01.2022
5/2022 telekomunikačné služby mobilného operátora podrobnejšie informácie 125,26 € 12.01.2022
6/2022 finančný spravodajca- poplatok podrobnejšie informácie 26,40 € 12.01.2022
Nájdených 1 892 záznamov, zobrazujem 1 až 25.[<<] 1,2,3,4,5,6,7,8 [>>]
 

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 23.07.2018 20:08
Upravené: 03.02.2020 15:37