VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
968/21 Elektrina 12/21 podrobnejšie informácie 1 467,16 € 10.01.2022
10/22 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 428,57 € 07.01.2022
11/22 Zákusky podrobnejšie informácie 131,66 € 11.01.2022
17/22 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 581,17 € 12.01.2022
12/22 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 455,58 € 11.01.2022
16/22 Ovocie, zelenina, zemiaky podrobnejšie informácie 1 441,51 € 12.01.2022
36/22 Index odbornosti podrobnejšie informácie 15,00 € 21.01.2022
37/22 Záznamník zdravotných výkonov podrobnejšie informácie 15,00 € 21.01.2022
973/21 Zdokonaľovanie odbornej spôsobilosti vodičov podrobnejšie informácie 60,00 € 19.01.2022
972/21 Lekárske prehliadky zamestnancov podrobnejšie informácie 133,33 € 17.01.2022
956/21 Servis výťahov 12/21 podrobnejšie informácie 252,00 € 03.01.2022
958/21 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 1 301,97 € 03.01.2022
25/22 Čistenie kanalizácie podrobnejšie informácie 125,35 € 17.01.2022
950/21 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 156,98 € 29.12.2021
953/21 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 548,41 € 30.12.2021
954/21 Zákusky podrobnejšie informácie 189,96 € 31.12.2021
955/21 Ovocie, zelenina, zemiaky podrobnejšie informácie 1 473,84 € 31.12.2021
957/21 Správa PC siete podrobnejšie informácie 250,00 € 03.01.2022
959/21 Vodné stočné 12/21 podrobnejšie informácie 3 751,24 € 07.01.2022
2/22 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 321,67 € 03.01.2022
969/21 Odvoz kuchynského odpadu 12/21 podrobnejšie informácie 58,32 € 11.01.2022
4/22 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 129,16 € 04.01.2022
18/22 Služby BOZP, PO 1/22 podrobnejšie informácie 230,00 € 12.01.2022
24/22 Likvidácia NO 1/22 podrobnejšie informácie 65,60 € 17.01.2022
5/22 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 104,08 € 05.01.2022
Nájdených 4 701 záznamov, zobrazujem 2 276 až 2 300.[<<] 88,89,90,91,92,93,94,95 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43