VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
145/20 Potraviny podrobnejšie informácie 507,86 € 18.02.2020
140/20 Zákusky podrobnejšie informácie 114,98 € 17.02.2020
141/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 258,39 € 17.02.2020
142/20 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 159,20 € 17.02.2020
133/20 Servisné práce na podstavci konvekt. podrobnejšie informácie 24,00 € 17.02.2020
123/20 Vyúčtovanie elektr. 1/2020 podrobnejšie informácie 24,38 € 13.02.2020
124/20 Vyúčtovanie elektr. 1/2020 podrobnejšie informácie 282,46 € 06.02.2020
82/2020 Správa PC siete 1/2020 podrobnejšie informácie 250,00 € 03.02.2020
129/20 Likvidácia NO 2/2020 podrobnejšie informácie 24,96 € 14.02.2020
105/20 Servisné služby pre kamer. systém 1/2020 podrobnejšie informácie 262,00 € 10.02.2020
120/20 Odvoz kuchynského odpadu podrobnejšie informácie 58,32 € 12.02.2020
109/20 Plyn 1/2020 podrobnejšie informácie 9 446,23 € 11.02.2020
110/20 Seminár podrobnejšie informácie 80,00 € 13.02.2020
130/20 Elektroinštalačný materiál podrobnejšie informácie 182,92 € 13.02.2020
131/20 Vodoinštalačný materiál podrobnejšie informácie 96,68 € 13.02.2020
125/20 Záloha elektriny 3/2020 podrobnejšie informácie 5 520,00 € 13.02.2020
121/20 Čistiace prostriedky podrobnejšie informácie 229,74 € 13.02.2020
122/20 Záloha elektriny 3/2020 podrobnejšie informácie 530,00 € 13.02.2020
69/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 149,60 € 28.01.2020
68/20 Potraviny podrobnejšie informácie 857,00 € 27.01.2020
96/20 Zemiaky podrobnejšie informácie 624,84 € 05.02.2020
95/20 Šúľance podrobnejšie informácie 51,84 € 05.02.2020
94/20 Vajcia podrobnejšie informácie 195,55 € 05.02.2020
93/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 239,24 € 04.02.2020
92/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 116,88 € 04.02.2020
Nájdených 4 701 záznamov, zobrazujem 4 201 až 4 225.[<<] 165,166,167,168,169,170,171,172 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43