VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
162/20 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 287,86 € 24.02.2020
161/20 Zákusky podrobnejšie informácie 189,36 € 24.02.2020
160/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 98,18 € 24.02.2020
159/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 271,79 € 24.02.2020
158/20 Potraviny podrobnejšie informácie 704,45 € 24.02.2020
157/20 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 360,44 € 24.02.2020
173/20 Ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 1 065,01 € 27.02.2020
174/20 Služby BOZP, PO 2/2020 podrobnejšie informácie 180,00 € 28.02.2020
166/20 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 802,33 € 25.02.2020
172/20 Ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 924,42 € 27.02.2020
171/20 Preladenie STA podrobnejšie informácie 50,00 € 26.02.2020
165/20 Náhradné diely na kúter podrobnejšie informácie 462,78 € 25.02.2020
143/20 Stravné lístky podrobnejšie informácie 684,04 € 18.02.2020
154/20 Šúľance, pirohy podrobnejšie informácie 386,11 € 20.02.2020
155/20 Vajcia podrobnejšie informácie 220,69 € 20.02.2020
156/20 Zemiaky podrobnejšie informácie 405,90 € 20.02.2020
152/20 Lekárske prehliadky zamestnancov podrobnejšie informácie 529,05 € 20.02.2020
149/20 Oprava Kúpacieho vozíka podrobnejšie informácie 787,68 € 19.02.2020
153/20 Pohonné hmoty 2/2020 podrobnejšie informácie 53,92 € 24.02.2020
151/20 Torta podrobnejšie informácie 49,14 € 19.02.2020
150/20 Náhradné diely do umývacieho automatu a vysávača podrobnejšie informácie 127,51 € 19.02.2020
144/20 Odvoz odpadu 1/2020 podrobnejšie informácie 1 479,24 € 19.02.2020
148/20 Kuracie mäso podrobnejšie informácie 224,42 € 19.02.2020
147/20 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 406,09 € 18.02.2020
146/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 140,25 € 18.02.2020
Nájdených 4 701 záznamov, zobrazujem 4 176 až 4 200.[<<] 164,165,166,167,168,169,170,171 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43