VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
196/20 Odvoz kuchynského odpadu 2/2020 podrobnejšie informácie 51,84 € 06.03.2020
163/20 Kurz interný audítor kvality podrobnejšie informácie 720,00 € 25.02.2020
164/20 Akraditovaný kurz inštruktor soc. rehabilitácie podrobnejšie informácie 285,00 € 25.02.2020
183/20 Plyn 3/2020 podrobnejšie informácie 471,00 € 03.03.2020
226/20 Ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 1 044,46 € 11.03.2020
185/20 Potraviny podrobnejšie informácie 948,41 € 02.03.2020
186/20 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 406,77 € 02.03.2020
191/20 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 394,99 € 03.03.2020
258/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 258,39 € 03.03.2020
190/20 Kuracie mäso podrobnejšie informácie 175,98 € 03.03.2020
194/20 Hovädzie mäso podrobnejšie informácie 215,88 € 04.03.2020
232/20 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 619,56 € 12.03.2020
197/20 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 216,66 € 05.03.2020
198/20 Bravčové a hov. mäso podrobnejšie informácie 231,86 € 05.03.2020
199/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 280,48 € 06.03.2020
200/20 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 57,64 € 06.03.2020
212/20 Kuracie mäso podrobnejšie informácie 224,42 € 06.03.2020
213/20 Zákusky podrobnejšie informácie 200,92 € 09.03.2020
214/20 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 242,81 € 10.03.2020
215/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 23,38 € 10.03.2020
216/20 Potraviny podrobnejšie informácie 493,07 € 10.03.2020
225/20 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 271,36 € 11.03.2020
217/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 70,13 € 10.03.2020
227/20 Ovocie, zelenina podrobnejšie informácie 1 137,12 € 11.03.2020
240/20 Odvoz NO 2/2020 podrobnejšie informácie 44,28 € 17.03.2020
Nájdených 4 701 záznamov, zobrazujem 4 126 až 4 150.[<<] 162,163,164,165,166,167,168,169 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43