VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
667/20 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 363,17 € 03.08.2020
708/20 Hovädzie mäso podrobnejšie informácie 184,04 € 17.08.2020
710/20 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 256,96 € 17.08.2020
683/20 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 402,45 € 05.08.2020
709/20 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 131,77 € 17.08.2020
718/20 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 583,50 € 19.08.2020
717/20 Zákusky podrobnejšie informácie 205,32 € 18.08.2020
705/20 Chlieb, pečivo podrobnejšie informácie 937,58 € 17.08.2020
686/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 84,02 € 10.08.2020
663/20 Kuracie mäso, mraz. zelenina podrobnejšie informácie 478,51 € 30.07.2020
670/20 Ovocie, zelenina, zemiaky podrobnejšie informácie 2 700,92 € 03.08.2020
694/20 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 491,17 € 11.08.2020
678/20 Vodné, stočné, 7/2020 podrobnejšie informácie 4 950,29 € 06.08.2020
699/20 Vyúčtovanie elektriny 7/2020 podrobnejšie informácie 494,10 € 13.08.2020
703/20 Deratizácia, dezinsekcia podrobnejšie informácie 2 316,00 € 17.08.2020
695/20 Servis výťahov podrobnejšie informácie 909,60 € 12.08.2020
700/20 Likvidácia NO 8/2020 podrobnejšie informácie 27,62 € 13.08.2020
675/20 Oprava havarijného vodovodného potrubia podrobnejšie informácie 991,20 € 05.08.2020
688/20 Čistiace prostriedky podrobnejšie informácie 73,32 € 05.08.2020
684/20 Rúško ochranné 3-vrstvové podrobnejšie informácie 1 329,00 € 10.08.2020
672/20 Plyn 8/2020 podrobnejšie informácie 471,00 € 04.08.2020
669/20 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 134,28 € 03.08.2020
652/20 Mliečne výrobky podrobnejšie informácie 86,69 € 24.07.2020
668/20 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 336,44 € 03.08.2020
671/20 Bravčové mäso podrobnejšie informácie 124,41 € 04.08.2020
Nájdených 4 701 záznamov, zobrazujem 3 651 až 3 675.[<<] 143,144,145,146,147,148,149,150 [>>]

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43