VIA LUX Košice-Barca - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
1/20 Služby BOZP, PO 1/2020 podrobnejšie informácie 180,00 € 07.01.2020
1/21 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 475,56 € 04.01.2021
1/22 Seminár. Ročné zúčtovani podrobnejšie informácie 60,00 € 03.01.2022
1/23 Mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 279,73 € 03.01.2023
1/24 mlieko a mliečne výrobky podrobnejšie informácie 286,14 € 03.01.2024
10/20 Vzdelávacia aktivita podrobnejšie informácie 217,50 € 09.01.2020
10/21 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 469,86 € 11.01.2021
10/22 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 428,57 € 07.01.2022
10/23 Mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 301,34 € 09.01.2023
10/24 mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 519,37 € 10.01.2024
100/20 Mobilné hovory 1/2020 podrobnejšie informácie 125,50 € 06.02.2020
100/2024 mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 157,01 € 14.02.2024
100/21 Knedle, šúľance, mraz.hrášok podrobnejšie informácie 114,24 € 16.02.2021
100/22 Stravné lístky podrobnejšie informácie 574,27 € 18.02.2022
100/23 Mäso a mäsové výrobky podrobnejšie informácie 287,47 € 15.02.2023
1000/19 Mäsové výrobky podrobnejšie informácie 224,39 € 18.10.2019
1000/20 Pohonné hmoty 11/2020 podrobnejšie informácie 173,57 € 08.12.2020
1001/19 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 213,75 € 18.10.2019
1001/20 Potraviny podrobnejšie informácie 1 076,19 € 09.12.2020
1002/19 Olej, koreniny, strukoviny.. podrobnejšie informácie 840,04 € 18.10.2019
1002/20 Mäso, mäsové výrobky podrobnejšie informácie 383,34 € 09.12.2020
1003/20 Mlieko, mliečne výrobky podrobnejšie informácie 300,73 € 09.12.2020
1004/20 Potraviny podrobnejšie informácie 1 093,92 € 09.12.2020
1005/20 Zákusky podrobnejšie informácie 179,09 € 09.12.2020
1006/20 Kuracie mäso, mraz. výrobky podrobnejšie informácie 506,52 € 08.12.2020
Nájdených 4 485 záznamov, zobrazujem 1 až 25.[<<] 1,2,3,4,5,6,7,8 [>>]
 

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

   

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 19.07.2019 17:03
Upravené: 06.02.2020 11:43