ONDAVA Rakovec nad Ondavou - faktúry

Vyhľadať:
Číslo v CRZ Predmet Podrobnosti Hodnota faktúry Doručenie faktúry
694/2019 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 139,79 € 28.10.2019
695/190 mäso podrobnejšie informácie 94,44 € 28.10.2019
696/2019 vajcia čerstve podrobnejšie informácie 41,04 € 28.10.2019
697/2019 mrazená hydina podrobnejšie informácie 202,94 € 28.10.2019
698/2019 mlieko a výrobky podrobnejšie informácie 319,05 € 28.10.2019
690/2019 výkon supervízie podrobnejšie informácie 180,00 € 28.10.2019
691/2019 oprava PC podrobnejšie informácie 48,20 € 28.10.2019
692/2019 hygienické potreby podrobnejšie informácie 2 037,06 € 28.10.2019
689/2019 zhotovenie banera podrobnejšie informácie 70,00 € 28.10.2019
703/2019 preprava osôb podrobnejšie informácie 280,00 € 28.10.2019
693/2019 čistiace výrobky podrobnejšie informácie 915,68 € 28.10.2019
699/2019 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 50,92 € 28.10.2019
700/2019 mäso podrobnejšie informácie 225,82 € 28.10.2019
701/2019 šaláty podrobnejšie informácie 62,78 € 28.10.2019
702/2019 polotovary podrobnejšie informácie 176,40 € 28.10.2019
704/2019 chlieb a pečivo podrobnejšie informácie 357,89 € 29.10.2019
705/2019 prehliadka plynových zhariadení podrobnejšie informácie 778,61 € 29.10.2019
706/2019 mlieko a výrobky podrobnejšie informácie 282,69 € 30.10.2019
707/2019 mäso podrobnejšie informácie 93,13 € 30.10.2019
708/2019 mäsové výrobky podrobnejšie informácie 98,83 € 30.10.2019
709/2019 potraviny podrobnejšie informácie 985,15 € 30.10.2019
710/2019 potraviny BIO podrobnejšie informácie 223,99 € 30.10.2019
711/2019 služby spojené s akciou "Stretni sa so mnou" podrobnejšie informácie 260,04 € 30.10.2019
712/2019 záhradný nožnicový stan podrobnejšie informácie 174,52 € 04.11.2019
713/2019 servisne služby vypoč. techniky podrobnejšie informácie 216,00 € 04.11.2019
Nájdených 3 526 záznamov, zobrazujem 51 až 75.[<<] 1,2,3,4,5,6,7,8 [>>]
 

 

Archív faktúr z rokov 2011 až 2019:

Autor/zdroj: Archív KSK
Zverejnil: Ing. Peter Kupčík
Vytvorené: 23.07.2018 20:08
Upravené: 03.02.2020 15:37